![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru cuvintele frumoase si sfaturi.
Am sa ma duc sa ma spovedesc din nou,dar credeti-ma ca mi-e rusine de duhovnic....un om atat de curat si de frumos nu am vazut..este calugar.. Si eu, sa ma duc sa ii spun ce am facut..chiar in ziua nasterii domnului.....ma ia cu groaza numai cand ma gandesc. De atea ori mi-a zis sa lupt sa nu le mai fac...si eu, am cazut iarasi..si in ziua de Craciun |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=onyx235;194248]Multumesc pentru cuvintele frumoase si sfaturi.
Am sa ma duc sa ma spovedesc din nou,dar credeti-ma ca mi-e rusine de duhovnic....un om atat de curat si de frumos nu am vazut..este calugar.. Si eu, sa ma duc sa ii spun ce am facut..chiar in ziua nasterii domnului.....ma ia cu groaza numai cand ma gandesc. De atea ori mi-a zis sa lupt sa nu le mai fac...si eu, am cazut iarasi..si in ziua de Craciun[/QUOTDe duhovnic nu trebuie sa avem rusine, ci de Dumnezeu dragoste, care ne face sa nu mai pacatuim. Rusinea vine de la diavol. Al tau duhovnic cat de curat si frumos sufleteste ar fi, nu uita ca este om si are neputinte. Mergi, spovedeste-te, cere-ti iertare de la Dumnezeu si roaga-L sa te ajute sa nu mai savarsesti acel pacat. Sarbatori fericite si liniste sufleteasca iti doresc!
|
|||
|
|||
![]()
Draga onyx, problema cu care te confrunti tu este una a noastra a tuturor, este deranjanta de multe ori si ne face sa ne simtim atat de vinovati. Am inteles insa un lucru, si anume ca Dumnezeul nostru nu sta la panda ca sa vada fiecare cadere a noastra si sa ne acuze de fiecare data. Mai important, El a hotarat iertarea noastra mai inainte ca noi sa-i cerem acest lucru. Sa ne aducem aminte ce i-a spus Domnul tinerelului aceluia slabanog care a fost coborat prin acoperis ca sa fie vindecat: "Pacatele iti sunt iertate". Domnul nu i-a spus, bine ca ai venit in acest moment si iti iert si pacatele cu ocazia asta. Mantuitorul i-a transmis atat lui, cat si noua astazi ca iertarea noastra a fost hotarata mai dinainte iar prin acest decret aceasta favoare extraordinara a fost transpusa asupra tuturor oamenilor. Tot Domnul spune in Isaia: "Inainte ca sa ma cheme, Le voi raspunde, inainte sa ispraveasca vorba, Ii voi asculta". Eu nu spun sa luam lucrurile in mod usuratic, sa nu veghem si asa mai departe, insa daca se intampla sa avem o cadere, sa avem curajul sa privim la Cel in ochii caruia nu se gaseste nici o urma de condamnare. Domnul nu ne spune, te mai ridic o singura data si gata. El o va face de cate ori va fi nevoie iar asta ne va apropia mai mult de El si ne va intari credinta.
Last edited by almaris; 26.12.2009 at 15:42:23. |
|
|||
|
|||
![]()
La Sfantul Maslu dupa fiecare Sfanta Evanghelie se citeste o rugaciune si intr-una din ele spune asa:" de cate ori vei cadea, scoala-te si te vei mantui!" Deci, nu deznadajdui si lupta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu iarta dar nu uita | ladyanda | Generalitati | 22 | 06.06.2011 21:05:52 |
De ce nu pot uita..... | nemra_ka | Generalitati | 3 | 30.11.2008 20:34:42 |
cum m-a ajutat pe mine Dumnezeu | anishorik | Intamplari adevarate | 5 | 28.07.2008 21:02:25 |
cer oamenii ajutorul lui Dumnezeu?...si dupa uita. | alexa.oni | Generalitati | 10 | 30.12.2007 13:54:55 |
Nu aveam pace interioara: cu mine si Dumnezeu | Ioan_Ciobota | Generalitati | 3 | 30.09.2007 11:46:15 |
|