![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Azi inca e Craciunul si ninge frumos...!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ooo, ce frumos! la mine e Craciunul si ploua cu galeata!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si la mine ploua
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si aici ploua orizontal, parca nici nu e ploaie, ci aschii de gheata. Am venit de la biserica uda ca un caine si inghetata ca un bustean. Macar bine ca nu sunt inundatii, ma gandesc...
|
|
|||
|
|||
![]()
Si la mine a nins ca in povesti...
Va atasez niste poze facute in drumul cu trenulIMG_2358.jpg IMG_2362.jpg spre Suceava de acum o saptamana
|
||||
|
||||
![]() Citat:
da,zapada trebuie sa fie alba...alba...nu neagraaa...neagraaaa ca-n Bucuresti.Uite eu m-am straduit si am tot dat zapada din fata spatiului care-mi apartine,si am tot pus pe trotuar sare ,multa sare,ca nu cumva vreun batrinel sau ma rog,vreun om ,mai putin experimentat cu vremea(sau cu...vremurile) ,sa alunece si sa ajunga la spital...si...daca am tot dat zapada ...undeva trebuia s-o depozitez si...am hotarit ,impreuna cu vecinii, sa facem un musuroi(gramezoi) in speranta ca cei de la REBU o vor "salta" Ei as!! A "saltata-o " BUNUL DUMNEZEU,pina la urma...Cit despre autoritati,proaspat ELITISTII nostri...COD ROSU! |
|
||||
|
||||
![]()
Mi-as dori ca cei de la meteo sa fie "profeti mincinosi" ,insa dupa cum s-a mai constatat o mai nimeresc si ei.Dumnezeu sa ne apere! Sint multi oameni singuri si/sau neputinciosi,uitati de lume ,prin catune.Sa ne rugam pt ei !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii ce ma surprinde? Astia,"bunii nostri pastori" cred ca daca au inventat chestia asata: "COD GALBEN"sau ,ma rog ,dupa caz,"COD ROSU" ,gata au rezolvat problema...Lui Badea Cirtan nu-i pasa de CODUL Galben pt ca el ,Badea Cirtan,pur si simplu nu stie de existenta lui -poate nici n-are televizor,sau ..radio,nu toti au- ,el constata doar ca vine valu' peste el si pace... ...dar... ...despre MORTI ,numai de bine!Sa uitam de ei ,de "pastori" si sa ne luam viata in propriile mini!Sa ne cumparam sare si lopeti,dar mai ales ..oleaca de trecere inintea Domnului.Cit despre Badea Cirtan,Dumnezeu cu mila!,caci n-are sarmanu' 4x4 ... |
|
|||
|
|||
![]()
Splendide pozele..........parca e un basm de Andersen...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne rugam, ne rugam, eu una ma gandesc cu groaza sa nu fie iar inundatii si sa le distruga apa gospodariile la oameni.
|
|