![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
V-am pus, pe tine Elena si pe sotul tau Vasile, la Sfanta Liturghie azi dimineata.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sarut mana de ajutor! Si Dumnezeu sa ne ierte pacatele tuturor!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare foarte rau ca trebuie sa trece-ti prin asa ceva, o familie asa de frumoasa. Fetita voastra este tare draguta. Si noi avem doua fetite si trecem prin vremuri grele, dar dupa ce am citit despre cazul tau,mi-am dat seama ca Dumnezeu are lucruri mai importante de rezolvat acum decat problema mea. Ma voi ruga pentru voi, sa va ajute Dumnezeu. Nu trebuie sa te sperii pentru ca totul se intampla din voia Domnului si el este cu noi toti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iata un sfat care vi se potriveste si voua! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu ma sperii deloc. Ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea multa rabdare si putere ca sa le trec pe toate cu bine. Dumnezeu le ingaduie pe toate, bucurii si suferinte.
|
|
|||
|
|||
![]()
Rugati-va Sfantului Nectarie si incercati sa va ungeti toti cu mir de la Sf.Nectarie.E cunoscut ca mare facator de minuni si vindecator de cancer.Nu uitati nici de Dumnezeu si Maica Domnului!
Doamne Iisuse Hristoase fii milostiv cu Vasile si iarta-l de pacate curatindu-i trupul de greaua incercare care-l apasa!Doamne Iisuse Hristoase ia aminte la faptele lui si bune si nu inceta a-l sprijini pe fratele Vasile si a-l ajuta sa traiasca frumoasa viata a Ta in pace ,smerenie si credinta.Doamne Dumnezeule miluieste-l pe fratele Vasile,Doamne Dumnezeule miluieste-l pe fratele Vasile,Doamne Dumnezeule miluieste-l pe fratele Vasile. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nu uitati sa va rugati Sfantului Nectarie si lui Dumnezeu si Maicii Domnului.Faceti acatistul Sf.Nectarie,obtineti mir de la Sf.si rugati-va cu credinta,Sfantul este cunoscut pentru minunile pe care le face si pentru vindecarile de cancer minunate,documentati-va pe internet daca vreti mai multe...Nu uitati nici de spovedanie si impartasanie mai ales,sunt foarte importante...Fie ca Domnul sa se indure de voi si de Vasile si sa va aline suferinta! |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc de incurajari si sustinerea frateasca . In momentul de fata durerile sunt suportabile si sper sa nu fie o recidiva ...doar atat. In rest multumesc Lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat doar boala asta!
Ieri stand la Sf. Maslu , eram concentrat asupra Sfintei Slujbe si incercam sa disipez durerile ce ma apasa, insa intru-un moment m-am intors cu privirea in spatele meu si m-am minunat: un domn la vreo 35-40 de ani tot sarea pe varfuri si era foarte nelinistit cand citea parintele Sfanta Evanghelie. M-a trecut un fior in spate si apoi m-am bucurat in sufletul meu de boala mea. Dumnezeu a fost atat de bun cu mine incat nu am mintea incetosata si cuprinsa de alte necazuri. Doamne ajuta si fie ca toate necazurile sa le primim cu bucurie si sa fie spre mantuirea sufletelor noastre! |
|
|||
|
|||
![]()
Domnul sa va asculte rugile fierbinti, sa va tina uniti si in credinta! Necazurile vin si pleaca, puneti nadejde in Maica Domnului si in Sfanta Treime ca va vor ajuta! Rugati si pe Sfantul Pantelimon, doctor fara de arginti sa va fie aproape si sa va ajute!
Doamne ajuta, sa auzim numai de bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Prin martie anul trecut am primit de la Elena două flori de ghiveci.De obicei florile cumpărate de la florărie nu țin prea mult.Le-am pus în pământ bun și le-am îngrijit cu dragoste.Acum sunt pline de flori și de boboci.
Oridecâte ori le privesc vă trimit un gând de bine și de sanatate! Dumnezeu să vă ocrotească iar rugăciunile voastre să înflorescă măcar așa cum au înflorit florile pe care mi le-ați dăruit. Postul să vă fie spre mântuire și spre înmulțirea credinței,a nădejdii și a dragostei ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
As dori sa va multumesc tuturor celor ce inca mai sunteti alaturi de noi, fie cu un gand bun sau cu un sfat venit din inima. Starea lui Vasile se pare ca se imbunatateste. In urma investigatiilor facute la inceputul saptamanii trecute la clinica de oncologie din Iasi se pare ca durerile care aparusera la spate nu se datorau din cauza unei tumori la coloana vertebrala, ci mai degraba de la o defomare a acesteia de pe urma purtarii carjei. De cateva zile sotul meu a decis sa mearga fara ajutorul carjelor, mersul este intr-adevar mai dificil, insa starea lui generala s-a imbunatatit, zic eu. Cu ajutorul Maicii Domnului , a lui Hristos si a tuturor Sfintilor dragi noua mergem inainte, Ei sunt cei care ne-au ajutat in mod real, in tot acest timp.
Doamna Dorina, sa stiti ca ma bucur enorm ca floarea pe care v-am daurit-o din suflet a rezistat pana acum, asta e sezonul ei, de Craciun va trebui sa atarne de craciunite albe. Si ma bucur de asemenea ca inca va mai amintiti de noi, sper ca o faceti cu placere. Noi ne amintim de fiecare dintre dumneavoastra, cei ce ne-ati ajutat in tot acest timp, va pomenim in rugaciunile noastre in fiecare seara, va dorim tuturor un post usor si sarbatorile care vor veni sa va gaseasca mai bogati spirituali. Andra, daca mai intri pe forum, te rugam sa ne mai tii la curent cu starea de sanatate a Silviei. Sa nu va pierdeti speranta in DOMNUL, El este doctorul trupurilor si sufletelor noastre si la El trebuie sa cautam ajutorul. Multa sanatate si speranta in suflete sa aveti! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nevoie de ajutor urgent | Mtcrysty17 | Generalitati | 34 | 13.02.2011 10:04:53 |
Ajutor Urgent | gmariusg | Generalitati | 21 | 28.09.2010 19:03:57 |
ajutor urgent | padrevicentiu | Generalitati | 4 | 08.07.2010 14:19:58 |
Nevoie de ajutor urgent | costel | Umanitare | 3 | 12.01.2009 19:00:58 |
AJUTOR URGENT | roxanica | Generalitati | 5 | 27.12.2007 13:09:05 |
|