|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

va rog stergeti. am incercat sa fac ceva dar nu a mers    | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Să fie adus în fața instanței ! D'le judecător Florin, vă rugăm să pronuțați sentința !

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

sa fie tras pe roata    
				__________________ valentin_top_bizant | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Uită Florine, pentru că te-a salvat ! Ți-a dat soluția cum se crează un sondaj la Topicul despre reguli ( primul topic ) . Deci : grațiat !

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Nuuuuu, vă rugăm , grațierea ! ! !

| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Pe roata. auziti, da nu ma anesteziati si voi inainte, ca am auzit ca e nasoala roata?  Ooops, o sa petrec revelionul dupa gratii.... :) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Depinde de viteza cu care se mișcă roata. Cu cât e mai mare, anestezia e de prisos. Dar nu meriți o pedeapsă atât de mare , ci una mai mică. Propun ca pe 31 decembrie să ți post negru și să te culci la ora 21 .00.

| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Hei, hector nu are dreptul la un avocat? Eu il reprezint.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
  post negru ?! dormit la 21 .00 ?!?!? Varianta cu roata mai e valabila?   | 
|  |