Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2009, 00:33:28
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmadalin Vezi mesajul
comentariu sters.
acest comentariu sau cel anterior?
Reply With Quote
Vechi 30.12.2009, 15:08:56
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
uitandu-ma la cele doua poze
eu am ales sa vad de la fereastra mea...container-ul (exact asa se vede si la mine ) cu oameni ai strazi care vin si la cinci dimineata ,inainte sa vina cainii...de... lupta pentru supravietuire
decat Hydn Park cu fete topless,si tineri drogati
am ales ca asa am crezut eu ca e mai bine pt copii mei
acum nustiu daca acel conform al vietii din vest e de invidiat ,parerea mea e ca tocmai bunastarea la care au ajuns i-a indepartat f.mult de biserica
am intrebat pe cineva ce religie are...mi-a raspuns ...AVE MARIA...what? eu de colo ..pai AVE MARIA nu este o religie ,e un cantec...ok..ok habar n-au
in alte tari ..mai din est...adica mai in mijlociu...lumea e f.religioasa dar deloc IGNORANTA ..acolo daca se scumpeste paine cu 1 ban(echivalent) a doua zi toti ies in strada
asa e lumea facuta (asta ca concluzie ca nu am altceva de zis si tot stau si ma gandesc daca sa dau click sau nu na
Esti o tzaranca cu minte sanatoasa,romaneasca.Ai explicat foarte bine lupta cainilor.Exista doar o diferenta -in vest cainii lupta pe o baza solida pe un plan de cativa ani iar la noi acasa ,pentru supravietuire.Cat despre religie, credinta te inseli.Duminica bisericile sunt pline si oamenii si nu vin din cauza lipsurilor cerand sa le dea Domnul de toate,vin din credinta(si sunt multi tineri si multe familii cu 4-5 copii la catolici) sa ne ajute Bunul sa fie si la noi asa in aceleasi conditii de viata.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
de ce exista atat de multe razboaie? victortiti89 Generalitati 5 20.06.2011 18:15:33
Teoria relativitatii: cu cat locuiesti mai sus cu atat mai repede imbatranesti Eugen7 Teologie si Stiinta 10 26.09.2010 22:56:20
Sa minti nu e chiar atat de rau absolutep0wer Generalitati 19 19.07.2010 12:20:52
Iadul este atat de aproape de noi! Ioan_Ciobota Generalitati 15 20.04.2008 18:33:21
...un sfat...doar atat!! ionita Rugaciuni 11 17.11.2007 20:59:43