Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.09.2006, 21:42:53
Iustin
Guest

Implicit

Ne lasi ma, cu aburelile astea, ca ca Parintele Cleopa nu-i nimenea. Auzi, cine vrea sa-l cunoasca personal pe Arsenie Boca? Cu alte cuvinte cui nu-i e frica de moarte? Hai ca iar m-ai facut sa rad.
Reply With Quote
Vechi 20.09.2006, 22:20:20
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Parintele Arsenie Boca este un sfant.Cand veneau oamenii la el le stia fiecaruia pacatele,vedea viitorul si si-a prezis singur moartea.Dupa ce a murit,trupul sau mirosea a mir,semn al sfinteniei sale.
Reply With Quote
Vechi 21.09.2006, 11:15:30
Clausemi
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin
Ne lasi ma, cu aburelile astea, ca ca Parintele Cleopa nu-i nimenea. Auzi, cine vrea sa-l cunoasca personal pe Arsenie Boca? Cu alte cuvinte cui nu-i e frica de moarte? Hai ca iar m-ai facut sa rad.
Eu cred ca ai o o mare incapacitate nu numai in a scrie sau sustine o idee coerenta pe forum,ci si in a intelege ce scriu ceilalti.
Daca ai citi mai bine ce am scris ai vedea ca nu m-am referit la a-l cunoaste cineva personal pe pr.Arsenie si asta pt ca pr. nu mai este in aceasta lume...desi,exista posibilitatea sa-l cunoasca cineva si personal cu ingaduina lui Dumnezeu,dar numai dupa ce ajunge pe lumea cealalta.Iar referitor la moarte...frica nu-i poate fi decat celui ce nu are credinta in Hristos si nu-i respecta putinele cerinte...EL nu vrea mult de la noi,vrea putin si bun.
Iar daca tot il sustii atata pe pr. Cleopa te-as sfatui sa-i mai urmezi si sfaturile,daca ,desigur le cunosti...ca am mai intalnit pe unul aici pe forum care se tot lauda cu pr.Arsenie Papacioc si cand l-am intrebat cate ceva despre acest pr.mi-a raspuns ca nu stie nici macar cine este.
Reply With Quote
Vechi 21.09.2006, 11:28:24
Clausemi
Guest

Implicit

MARIUS-DANIEL
Nu stiu daca este un sfant...dar,recunosc ca a fost un mare duhovnic, a avut o viata profund crestina si a avut o traire mai rar intalnita in epoca in care traim...ceva mai mult decat la acest parine,personal am simtit citind si cercetand despre pr.Porfirie din Grecia care a trecut in lumea de dincolo de cativa ani(prin 91-92).
Fac referire aici numai la parintii pe care i-am cunoscut din carti...mi-au mai placut si alti parinti:Paisie Aghioritul,Arsenie din Rusia,Filotei Zervacos...etc...dar nu am avut aceeasi traire si nu am comunicat la fel cu toti cum mi s-a intamplat cu ceilalti doi.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2008, 21:09:34
filotegheorghe filotegheorghe is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.01.2008
Implicit

Am citit recent cartea OMUL,ZIDIRE DE MARE PRET scrisa de parintele Arsenie Boca. O recomand tuturor celor amatori de carte cu continut ortodox . Lectura cartii m-a impresionat profund pentru harul primit de la Dumnezeu cu care a desavarsit aceasta lucrare.Acolo,la manastirea Prislop,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe acest mare duhovnic,iar noi credinciosii ar trebui sa avem neaparat pe agenda de vacanta Sfanta Manastire Prislop.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2008, 12:33:40
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Clausemi
MARIUS-DANIEL
Nu stiu daca este un sfant...dar,recunosc ca a fost un mare duhovnic, a avut o viata profund crestina si a avut o traire mai rar intalnita in epoca in care traim...ceva mai mult decat la acest parine,personal am simtit citind si cercetand despre pr.Porfirie din Grecia care a trecut in lumea de dincolo de cativa ani(prin 91-92).
Fac referire aici numai la parintii pe care i-am cunoscut din carti...mi-au mai placut si alti parinti:Paisie Aghioritul,Arsenie din Rusia,Filotei Zervacos...etc...dar nu am avut aceeasi traire si nu am comunicat la fel cu toti cum mi s-a intamplat cu ceilalti doi.
DAca nici ARSENIE BOCA NU ESTE SFANT ATUNCI MA INTREB CE INSEAMNA PENTRU TINE CUVANTUL SFANT?
Reply With Quote
Vechi 15.01.2008, 16:31:21
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sovidiu
Cine este acest Arsenie Boca, si ce puteti sa-mi spuneti si mie din ce ne-a sfatuit care doresc o buna schimbare a vietii mele personale...? E greu sa iti schimbi viatza pe care ai dus-o, te obisnuiesti cu multe si sa te schimbi mi se pare dificil... De exemplu parca nici nu prea mai am timp sa citesc o carte buna, totul se desfasoara parca cu repeziciune in perioada actuala, internet, tv, massmedia, ... si uitarea cel putin mie imi survine foarte rapid...
parintele ARSENIE BOCA este SFINTUL ARDEALULUI si poti afla despre Sfintia sa ,despre cartile scrise si despre man. Prislop si bis.Draganescu dc intri pe
www.arsenieboca.ro
Reply With Quote
Vechi 15.01.2008, 16:37:07
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Toti cei care l-au cunoscut PERSONAL PE PARINTELE A.BOCA ,FIE EI MIRENI,MONAHII,MONAHI,CONFIRMA SI AFIRMA ACEST LUCRU CU TOATA CONVINGEREA ,anume ca parintele ESTE SFINT ,ba mai mult ei spun ,cei din mediul monahal ca SIMT SI ACUM CA II AJUTA dc ii cer ajutorul!
Reply With Quote
Vechi 30.12.2009, 20:27:07
alinajjj alinajjj is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.12.2009
Implicit

http://www.youtube.com/watch?v=aRnx5le2M7w
am dat de aceasta inregistrare si sunt foarte curioasa daca este chiar vocea par arsenie boca
Reply With Quote
Vechi 30.12.2009, 21:04:45
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Eu nu cred ca e vocea parintelui Arsenie Boca.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca lore86 Mari Duhovnici si predicile lor 175 16.08.2023 13:17:46
parintele Arsenie Boca 06dec Mari Duhovnici si predicile lor 34 07.12.2013 18:02:21
PARINTELE ARSENIE BOCA elena4018 Mari Duhovnici si predicile lor 76 04.12.2013 17:31:22
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 0 04.02.2007 15:57:47