![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne lasi ma, cu aburelile astea, ca ca Parintele Cleopa nu-i nimenea. Auzi, cine vrea sa-l cunoasca personal pe Arsenie Boca? Cu alte cuvinte cui nu-i e frica de moarte? Hai ca iar m-ai facut sa rad.
|
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Arsenie Boca este un sfant.Cand veneau oamenii la el le stia fiecaruia pacatele,vedea viitorul si si-a prezis singur moartea.Dupa ce a murit,trupul sau mirosea a mir,semn al sfinteniei sale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai citi mai bine ce am scris ai vedea ca nu m-am referit la a-l cunoaste cineva personal pe pr.Arsenie si asta pt ca pr. nu mai este in aceasta lume...desi,exista posibilitatea sa-l cunoasca cineva si personal cu ingaduina lui Dumnezeu,dar numai dupa ce ajunge pe lumea cealalta.Iar referitor la moarte...frica nu-i poate fi decat celui ce nu are credinta in Hristos si nu-i respecta putinele cerinte...EL nu vrea mult de la noi,vrea putin si bun. Iar daca tot il sustii atata pe pr. Cleopa te-as sfatui sa-i mai urmezi si sfaturile,daca ,desigur le cunosti...ca am mai intalnit pe unul aici pe forum care se tot lauda cu pr.Arsenie Papacioc si cand l-am intrebat cate ceva despre acest pr.mi-a raspuns ca nu stie nici macar cine este. |
|
|||
|
|||
![]()
MARIUS-DANIEL
Nu stiu daca este un sfant...dar,recunosc ca a fost un mare duhovnic, a avut o viata profund crestina si a avut o traire mai rar intalnita in epoca in care traim...ceva mai mult decat la acest parine,personal am simtit citind si cercetand despre pr.Porfirie din Grecia care a trecut in lumea de dincolo de cativa ani(prin 91-92). Fac referire aici numai la parintii pe care i-am cunoscut din carti...mi-au mai placut si alti parinti:Paisie Aghioritul,Arsenie din Rusia,Filotei Zervacos...etc...dar nu am avut aceeasi traire si nu am comunicat la fel cu toti cum mi s-a intamplat cu ceilalti doi. |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit recent cartea OMUL,ZIDIRE DE MARE PRET scrisa de parintele Arsenie Boca. O recomand tuturor celor amatori de carte cu continut ortodox . Lectura cartii m-a impresionat profund pentru harul primit de la Dumnezeu cu care a desavarsit aceasta lucrare.Acolo,la manastirea Prislop,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe acest mare duhovnic,iar noi credinciosii ar trebui sa avem neaparat pe agenda de vacanta Sfanta Manastire Prislop.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
www.arsenieboca.ro |
|
||||
|
||||
![]()
Toti cei care l-au cunoscut PERSONAL PE PARINTELE A.BOCA ,FIE EI MIRENI,MONAHII,MONAHI,CONFIRMA SI AFIRMA ACEST LUCRU CU TOATA CONVINGEREA ,anume ca parintele ESTE SFINT ,ba mai mult ei spun ,cei din mediul monahal ca SIMT SI ACUM CA II AJUTA dc ii cer ajutorul!
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRnx5le2M7w
am dat de aceasta inregistrare si sunt foarte curioasa daca este chiar vocea par arsenie boca |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred ca e vocea parintelui Arsenie Boca.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | lore86 | Mari Duhovnici si predicile lor | 175 | 16.08.2023 13:17:46 |
parintele Arsenie Boca | 06dec | Mari Duhovnici si predicile lor | 34 | 07.12.2013 18:02:21 |
PARINTELE ARSENIE BOCA | elena4018 | Mari Duhovnici si predicile lor | 76 | 04.12.2013 17:31:22 |
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 04.02.2007 15:57:47 |
|