Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2009, 23:28:39
iuly21 iuly21 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.12.2009
Locație: campulung moldovenesc
Religia: Ortodox
Implicit

pACATUL PARINTILOR DE A NU SE OCUPA DE MANTUIREA COPIILOR,DE MICI.Nu uitati ca cine nu se ocupa de mantuirea familiei sale,NU SE MANTUIESTE.Eu mi-am dus de mic copilul la biserica,acum are 10 ani,dar e mai intelept decat un adult.Se spovedeste de la 7 ani dupa indreptar,posteste ,citeste rugaciunile ce i le-a dat preotul.Cei drept,si eu am umblat din preot in preot pana am gasit unul responsabil care ne tine in frau.Pe baiatul meu,l-am invatat de mic ca viata nu e o fericire,ci o cruce.Sa nu caute o fericire iluzorie ce nu exista aici,ci doar in rai.De aia se drogheaza tineriit ca nu se adapteaza la greutatile vietii,nu accepta o cruce de dus ci vor numai fericire,dezmat ,pofte de tot felul.Nu inteleg nimic din viata asta,nu au intelepciune si au vina si parintii,mare vina de ati arunca copilul in iad prin nepasare,rasfat exagerat.E greu sa suporti refuzul lor[pt unii],jignirile injuriile....ca doar vb necuratul prin gura lor.Iti trebuie multa rabdare,de aceea multi abandoneaza usor''munca de lamurire''.Pe multi aud zicand:faca bors,sparga-si capul,faca ce-o vrea.Multi dau pe mana necuratului copiii,dracuindu-i,afurisindu-i,blestemandu-i ca nu-i mai suporta.Exista o explicatie pt orice se intampla.Multi parinti nu se roaga pt copii sau o fac ocazional si ce rezultate sa ai?!Eu de dimineata ii zic copilului meu:sa fim pregatiti cu rugaciune pt orice incercare va fi in crucea zilei de azi.Il invat sa-si ceara intelepciune,bunatate,tarie si credinta in incercari si citeste rugaciunile diminetii-7.Orice i se intampla ,spre seara stam de vorba,ii explic,ii spun unde a gresit ce are de facut.vad unde s-a descurcat si unde nu.Are probleme cu colegii,ii zic sa se roage in gand pt fiecare sa-l trezeasca,intelepteasca cand a gresit fata de el,sa o faca si pt el cand a fost la randul lui o cruce grea pt altul gresindu-i.Conteaza si ce vede la parinti si ce se discuta in casa si ce preot duhovnic ai.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? alex190 Spiritualitatea ortodoxa 14 12.09.2012 21:24:24
Cum facem cruce? Danut7 Generalitati 88 28.09.2010 00:58:35
Drumul spre schimbare ella87ella Pocainta 10 04.09.2009 15:31:59
Teama de schimbare sau... silverstar Generalitati 0 12.12.2008 08:30:18
ce facem asa verona Biserica Ortodoxa Romana 2 02.02.2007 19:12:09