![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1. Ia mai citeste tu Biblia cu mai multa atentie! si nu te opri numai la VT! 2. Sa dam Cezarului ce e al Cezarului! Biserica este, oricum, putere in stat, nu are nevoie sa intre si in senat. Oricum, mi se pare ca BOR interzice preotilor sa aiba functie politica. 3. Aoleu, crestinismul s-o fi inventat in ultimele decenii! Mai citeste, mai citeste... in special Evangheliile.... dar sa stii ca ai dreptate intr-o anumita privinta, noi, cei mai multi dintre credinciosi tot vorbim aiurea in tramvai despre dragoste, cand nu stim ce e aia si cu ce se mananca. nu avem exercitiu. Un exemplu de dragoste l-a dat insa Laurschepsis, daca i-ai citit mesajul de pe acest topic. cum sa urasca Dumnezeu pe toti? ii iubeste pana si pe ateii cei rai! 4. Fiecare cu faptele lui. nu se cade sa ii judecam noi, dar nu merge sa slujim la doi stapani. 5. E cam exagerata afirmatia, dar e ceva rau in bogatia in sine? Sa inteleg ca si din cauza asta esti ateu? 6. Prima mea reactie: 7. eu una sunt o mare iubitoare a antichitatii, chiar de e pagana. dar nu vad rostul intrebarii. Multumesc, ateule cel bun, ca m-ai scos din starea de "nevorbire"!
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 22:52:20 |
| Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 17.08.2010 00:01:34 |
| Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 17:49:03 |
| De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 23:51:32 |
| ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 22:21:58 |
|
|