![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu imi doresc in primul rind sanatate,sa nu mai judec pe altii,sa nu mai joc la lotto,sa-mi stea gindul mai mult la rugaciune.
|
|||
|
|||
![]()
Sa isi intoarca oamenii fata catre Dumnezeu, sa nu mai innotam in pacate pentru ca realizand asta Dumnezeu nu va intarzia sa ne binecuvinteze cu tot ce ne este de folos!
|
|
||||
|
||||
![]()
eu imi doresc ca anul ce vine sa fie macar la fel de bun ca cel ce a trecut
|
||||
|
||||
![]()
Eu imi doresc mai multa minte si mai putina mandrie
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eu imi doresc pelerinaje in rusia ,grecia si in tara
|
|
|||
|
|||
![]()
Îmi doresc mult ca rugăciune "pentru România" inițiată pe forum să se facă,să fim cât mai mulți acei care să ne rugăm pentru ca mânia lui Dumnezeu să ne ocolească,îmi doresc să fiu sănătoasă,să găsesc un sponsor pentru cărțile pe care mai vreau să le public,să pot ajuta măcar cu o vorbă bună pe cineva și...(chiar dacă sunt vise) aș vrea să ajung la Ierusalim.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Imi doresc mult mai multa sanatate,fericire si CREDINTA,astea sunt cele mai importante.Celelate sunt maruntisuri.Un an mult mai bun va doresc tuturor.Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa fiu mai buna!Sa fiu asa cum vrea Dumnezeu sa fiu...
|
|
|||
|
|||
![]()
imi doresc sa vizitez cat mai multe locuri...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Olimpiada de religie 2010 | Unrobpacatos | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 49 | 18.04.2010 16:16:09 |
2010 - urari | patinina34 | Generalitati | 4 | 03.01.2010 15:07:24 |
La multi ani 2010 | adrian010155 | Generalitati | 10 | 18.12.2009 00:01:09 |
|