Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2010, 02:42:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citez: " Preluat din articolul “Proiectul” misterios al manastirii de la Aiud al fratelui Apologeticum."

Sacciv frate cu Giocas..na ca s-a dus si putinul respect care il aveam pentru sacciv.

Macar sper sa nu imprumute si naravurile "apologetului" apropo de comentariile care nu sunt in consens cu ideile blogarului..

http://www.youtube.com/watch?v=4FB0O...layer_embedded

Asa..si ce vedem?
Par. Iustin facandu-l cu ou si otzet pe dl. Puric, fara a ne lamuri care e sursa supararii acestuia.

Aici
http://www.youtube.com/watch?v=nI-Iv...eature=related

dl. Puric mentioneaza un anume Roncea (ghici ciuperca cine-i) ca sursa a discordieri in scena (trunchiata?) filmata chiar de echipa par. Iustin la fatza locului.

Oare nu posteaza dumnealor si discutia care a precedat acea plecare grabita, sau nu serveste scopului?

Pai au taiat ei interviuri cu mari duhovnici, ca sa se intre in rama..de ce ar fi dl. Puric o exceptie?

Iar raspunsul par. Iustin la nemultumirea exprimata de dl. Puric este jalnic, ca mai tarziu sa-l faca pe dl. Puric in fel si chip si sursa a problemelor.

Pai daca l-o facut si la Aiud ca in interviul asta, ca asa i-o soptit la ureche VR, atunci ce sa ne mai miram ca a plecat suparat?

O posibila derulare a intalnarii ar fi sunat cam asa:

P.I.: "Bai Purice, io ti-am dat binecuvantare sa ridici manastire la Aiud si tu vrei sa faci moschee, ce, nu esti in toate mintile?".

D.P: "Nu e adevarat parinte, am proiectul in geanta, vi-l arat".

P.I.: "Cum nu e asa mai Purice, incerci sa ma duci de nas, am vazut io cu ochii mei pe Internet, care e mai tare decat geanta ta".

D.P: "Nu e adevarat parinte, alea sunt inventiile lui Victor Roncea".

P.I.: "Mai Purice, cum sa fie inventiile lui VR, ca el e baiat bun, e de-al nostru, mereu vine pe la mine, imi saruta mana, mai da un comunicat la semnat, si din "duhovnicul neamului" nu ma scoate, plus ca e legionar adica om serios, stie el mai bine decat tine ce ai de gand".

D.P: "???"

Last edited by AlinB; 03.01.2010 at 02:56:26.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2010, 02:55:11
11111111
Guest

Implicit

Dragilor...promit ca nu va mai supar cu alte versuri...

dar uitati ce frumusete...

si ce morala dulce-amaruie...Vasile Voiculescu

ARICIUL

M-am încurcat în zile, m-am rătăcit în ani
Prin mlaștinile unui veac înecat în sânge.
Te-am ocolit; o vreme chiar ne-am privit dușmani,
Îți arătam doar țepii, arici ce-atins se strânge.

O, Doamne, azi mă pipăi și nu mă dumiresc:
Ce vrajă se petrece de la un timp cu mine ?
Doamne, pe măsură ce cred și te iubesc
Îmbătrânesc în lume și-ntineresc în tine

Deci...sa fie voia Domnul ...sa intinerim si noi!

Multumesc de rabdare,

Amin
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre cearta ancah Pocainta 5 06.06.2013 23:31:20
ortodoxia inseamna cearta?sau am inceput sa facem"caterinca" de ea?e pre mult! iulyaan Generalitati 11 14.08.2011 15:23:15