Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2010, 17:25:35
Leyla90 Leyla90 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.09.2009
Implicit

Vreau si eu sa-ti zic ceva app de intrebarea ta cu privire la care-i adevarata credinta.Veneam odata spre casa cu gandurile aiurea imprastiate si la un moment dat ma opreste o batranica si imi pune in mana ceva o carticica un pliant ...nush ce era si tot zicea ceva ca "sa simti asa o pace ..sa afli si u bucurie" .Si nush ce ma mai vrajea ea acolo pn sa-mi dau seama ce vroia defapt de la mn.La un mom dat o intreb" doamna ,sunteti ortodoxa"? La care ea parca speriata cu glas sfios:Nu..eu sunt martora lui Iehoooova(dupa care si mai buimaca)....dar de ce...Dumnezeu nu este ortodox.Inspirat raspuns.
Atunci mi-am dat seama ca are dreptate.Adevarat,Dumnezeu nu este ortodox ,dar ortodoxia este credinta dreapta in El.Orto in greaca inseamna drept,Ortodoxia este credinta dreapta "originala" in Dumnezeu asa cum ne-a fosta lasata de la inceput asa cum ne-a fost revelata(nush daca m-am exprimat corect) de catre Dumenzeul nostru prin prooroci si mai ales este invatatura asa cum ne-a lasat-o Iisus.Fara a avea vreo legatura cu modernismul sau cu evolutia care nu sunt neluate in considerare de catre Biserica Ortodoxa,ortodoxia pastreaza insa esenta invataturii adevarate despre Dumnezeu.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am nevoie de niste sfaturi!! Calin21 Preotul 4 17.02.2011 15:32:09
Niste sfaturi,daca se poate elena1974 Generalitati 57 03.10.2010 13:50:58
Ajutor...am nevoie de sfaturi.. marcelpanait Secte si culte 11 02.08.2010 16:49:00
Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! worldwide Intamplari adevarate 18 28.04.2010 22:52:32
sfaturi pt cei care au nevoie anna13 Intamplari adevarate 2 29.10.2006 15:57:48