Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2010, 15:34:35
padreati padreati is offline
Member

Data înregistrării: 22.12.2009
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Amice, eu una scriu tu alta citezi. De ce pretinzi respect cand deformezi spusele altora? Ti se pare ca are acelasi sens sa spui:

"Ei bine eu ma respect prea mult ca sa inghit orice mi se serveste de niste personaje direct interesate social si pecuniar."

sau

"Ei bine eu ma respect prea mult."???

Ce ai facut tu se cheama straw man: http://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man e o eroare logica si nu-ti face cinste. Si mai ales nu te ajuta sa castigi respectul altora.
Stiu foarte bine ce am facut. Nu in aceea am raspuns, e drept ca pare rupt din context. Intentia mea a fost de a raspunde faptului ca tu consideri pe cei care cred in Iisus Hristos o multime de creduli, capabili sa inghita orice gogomanie numai pentru ca sa aiba liniste sufleteasca si sa isi atrofieze crizele existentiale. Asta inseamna lipsa de respect, in contrast cu siguranta dumitale, considerata exact asa cum am citat.
Daca doresti o discutie despre dovezile istorice o putem face, spre binele meu (sunt desigur dispus sa invat) si poate si al altora. Dar asta presupune sa nu ma socotesti nerod, asa cum eu nu te consider o maimuta. Spune-mi daca gresesc.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunea lui Iisus georgeval Rugaciuni 51 11.11.2014 09:55:20
Conferinte Christos Yannaras in Romania Mihailc Stiri, actualitati, anunturi 131 19.11.2012 00:59:52
Inainte de Christos si dupa Christos Decebal Dogmatica 5 04.09.2012 18:59:26
Iisus si femeile tara tara vrem ostas Generalitati 67 12.08.2011 20:31:41
Minunile lui Iisus Florin Liviu Generalitati 24 21.01.2011 21:47:33