![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://dl.transfer.ro/Tzar_subtitrat...Jan-80f760.avi |
|
||||
|
||||
![]()
filmul este absolut SUPERB! nici nu am cuvinte sa-l descriu... l-am vazut de 2 ori in 2 zile :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca spre sfirsitul domniei, Ivan ce Groaznic a luat-o razna de tot, precum Stalin, si fiind deja haituit chiar de propria "securitate" - orpichniki- a cerut azil politic in Anglia
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este tot link'ul acela de vizionare online. O sa'l vad aici. Multumesc mult.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Am facut rost de el, multumesc. Astept sa il vad. Poate pe seara.
|
||||
|
||||
![]()
astazi am vazut filmul cu subtitrare si mi-a placut foarte mult.Totusi trecerea de la un personaj pozitiv in Ostrov la personajul negativ din Tarul... ;mi-a placut mai mult actorul in rolul sfantului.Foarte bine a interpretat actorul din rolul mitropolitului Filip.
|
|
||||
|
||||
![]()
desi faptele lui Ivan cel groaznic au scos mult rau la iveala, mi se pare ca l-au tratat cu foarte mare obiectivitate in acest film - si cu rele si cu bune. la fel si cu cei de sub el, cu opricinii. predomina cruzimea dar ici, colo vedem si o licarire de lumina. de aceea mi s-a parut un film atat de aproape de realitate - nu au absolutizat raul, pentru ca nici un om nu este rau in totalitate. regizorul are o cugetare profund ortodoxa, de asta sunt sigur.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
MONGOLUL, Film | andreicozia | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 19.09.2010 03:18:13 |
LENINGRAD, film | andreicozia | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 19.09.2010 02:38:28 |
Un film frumos | ViermeSiNuOm | Generalitati | 0 | 07.08.2010 22:27:28 |
|