![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
si in coran scrie ca cel ce crede in treime este spurcat..
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ce daca?
Nu este problema ta sa-i convingi ca lucrurile stau altfel! Cine esti tu, decit o umbra, un fir minuscul de praf in univers Lasa-l pe cel care ne-a introdus acest concept sa-i lamureasca adica Dumnezeu! Nu inteleg de ce te agiti tu asa de mult pentru o entitate care te depaseste din toate pdv si nu are nevoie de avocati la ce putere are. Lasa sa o faca Duhul Sfint! Ce putem noi NIMIC! decit poate sa punem, ca neandertalii ,mina pe bita si sa dam ca nebunii in dreapta si-n stinga bagindu-le la musulmani si la budisti "mintile-n cap" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de fapt eu am precizat acest detaliu din coran ca sa stie toti ce saruta papa... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă Biblia e scrisă prin lucrarea Duhului Sfânt noi trebuie, dacă o acceptăm, să și facem de ex Ioan cap. 8 sau 2 Tesaloniceni. Apoc 16, 15 chiar ne recomandă (Ioan 8, 47), iar Apoc 14, 12 că, cei care nu păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința în IISUS au parte de II Tesaloniceni 2, 11 – 12 Deci cei care susțin că Ioan 8, 36, îi poate opri ceva sau cineva pentru demascarea celui potrivnic când IISUS spune (Ioan 15, 14, 17) iar aPOC 18, 7, ori așteptăm 3 / IO sau cartea mică (parousia) 6. Mulți zic : <<Cine ne va arăta nouă cele bune>> DAR însemnatu-s-a peste noi Lumina Feței Tale, Doamne ! Ps. IV |
|
||||
|
||||
![]()
...iar pe dealta parte scrie despre Iisus si fecioara Maria si tot neamul lui David si sunt slaviti...desigur Christos nu este recunoscut ca fiu al lui Dumnezeu ci este considerat prooroc.Deci daca fecioara Maria a nascut neprihanita un prunc de unde sa-l fi avut ? ...asta nu mai explica coranul. :))) Mie-mi ajunge ca recunosc si ei ca acestia au existat. :))
Papa a declarat nu demult ca copiii nebotezati au voie totusi in rai...ca pana acum biserica catolica nu era de parerea asta...:))) yuppyyyy papa a abrogat iadul pentru copiii nebotezati...bine ca a castigat el campania ca daca venea altul cine stie...:))) Hai sa fim seriosi...asta o hotaraste mai marele bisericii? Mi se pare cel putin de rasul lumii... Sotul meu este catolic si crestin, vine cu mine la biserica ortodoxa uneori duminica si chiar n-am nimic impotriva nimanui si a altor religii...sa fie cu totii sanatosi si sa creada din tot sufletul in ce vor ei...dar prefer sa raman la ortodoxia mea care nu se contrazice singura in afirmatii... http://www.focus.de/politik/ausland/...aid_54188.html |
|
||||
|
||||
![]()
sa nu judecam oamenii, Doamne fereste! insa darul dreptei credinte vine laolalta cu o mare responsabilitate - de a-i ajuta pe altii sa cunoasca Adevarul, atata cat putem noi pacatosii sa o facem.. eu cred ca vom fi intrebati si asta la Judecata.. sa va dea Dumnezeu intelepciune, tie si sotului tau. Sa il lumineze Hristos in Sfanta Sa Biserica. e foarte bine ca vine la Liturghie, acolo lucreaza harul cel mai mult, nu se stie cand il poate lumina.. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate pe deplin , dar totusi fiind vorba despre ecumenism nu-mi doresc sincer ca cineva sa modifice credinta ortodoxa prin cine stie ce hotarari care prind bine la public...numai de dragul parteneriatului...asta nu are pentru mine nimic in comun cu credinta adevarata.
|
|
||||
|
||||
![]()
nimeni nu isi doreste asta. cred ca nici toti ortodocsii ecumenisti nu isi doresc asta, dar din pacate nu isi dau seama ca miscarea ecumenica, la nivel oficial (caci aceasta este reprezentativa pana la urma) spre asta se indreapta.
![]() sa nu uitam ca in Romania, in Duminica Ortodoxiei nu se mai citeste SINODICONUL ORTODOXIEI, in care sunt anatematizate toate ereziile. din cate stiu numai la noi se intampla asta.. deci incet, incet, in numele tolerantei si al "dragostei", se modifica unele slujbe bisericesti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre Sinodicon -- ce idee, sa re-anamentizezi, an de an, oameni de mult dusi pe cealalta lume, poate demult in iad, poate nu, ca sa afirmi biruinta ortodoxiei. Nu stiu daca in asta sta frumusetea ortodoxiei, si daca este sa vrei sa atragi spre ortodoxie cam pe orice eterodox, in nici un caz nu ai sa reusesti cu sinodiconul. Si apoi logistic vorbind: are 18 pagini!! Oricat de destept ai fi pur si simplu nu te poti concentra asupra a ce se citeste atat de mult. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mărturisire de credinta impotriva Ecumenismului (!!) | colaps | Generalitati | 72 | 27.12.2015 02:21:26 |
Mucenicie s-au Sinucidere? | Sanduu | Generalitati | 32 | 01.03.2012 11:46:27 |
Declaratia egumenilor Muntelui Athos impotriva ecumenismului | catalin2 | Dogmatica | 13 | 25.12.2011 13:58:57 |
Marturisirea de Credinta impotriva ecumenismului | BogdanF2 | Generalitati | 4 | 30.09.2009 19:48:32 |
Va rog sa cititi si sa nu va panicati.Sa ne pregatim pentru mucenicie! | ortodox4life | Generalitati | 56 | 11.02.2009 20:08:14 |
|