![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sa-ti dau un exemplu:sotul meu era foarte bolnav, o boala grea si care se vindeca in timp, iar in timp ce era pe patul spitalului are un vis: viseaza un arhiereu, imbracat in niste vesminte superbe brodate, alb cu albastru.un batran, carunt, dar de o blandete impresionanta care se intoarce cu fata spre el(spre sotul meu), il binecuvinteaza si ii spune:cu nadejde. te vei face bine".din clipa aceea stare lui incepuse se evolueze surpinzator iar dupa o saptamana a fost externat.la externare medicul mi-a zis:Doamna, sotul dvs suferea de o boala f grea. este uimitor cum a evoluat. aici a fost mana Providentei.dar sa stai sub tratament si sa aveti grija sa nu recidiveze.iar azi sotul meu e bine, totul a trecut de parca nici nu ar fi fost..:)
|
||||
|
||||
![]()
-----------------------------------------
Last edited by redandrei90; 25.10.2016 at 21:14:41. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai fa odata clic pe linkul al 2-lea pe care ti l-a recomandat "antiecumenism" mai sus si ai raspunsul! :) Nu te lasa inselat de vise.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma numesc Carmen. Am o mica problema de familie. In urma unei discutii mai intima si serioasa cu mama mea referitor la viata ei, nemultumirile ei si la ce isi doreste pe viitor, in acea noapte am avut un vis sa ii zic rar. L-am visat pe tatal meu (fiind decedat de 15 ani de boala- cancer), ca a venit acasa. Nea spus ca dupa inmormantare la o zi el s-a trezit in mormant, si a iesit din sicriu.
Cum noi eu si mama, ne-am mutat din localitate dupa 1 an de la moartea tatalui, acesta ne-a marturisit in vis ca a incercat sa dea de noi si ne-a cautat timp de 15 ani. In tot acest timp a fost plecat ca navigator (in viata lui fiind navigator). Intr-un final a reusit sa dea de noi si ne-a gasit, a venit la noi acasa (in ap. meu mostenire din partea tatalui dupa deces), si ne-a luat in brate pe mine, mama si pe sotul meu (necunoscandu-l in viata reala). Si a zis ca ne-a adus cadouri din voiaj. Cei drept arata putin mai slab ca in realitate, dar senin la fata, era bine din punct de vedere fizic. Va rog frumos daca se poate sa imi explicati daca are vreo legatura visul si venirea tatei in vis cu mama cu sufletul ei, deoarece se simte singura, straina descurajata de viata - acesta fiind subiectul discutiei cu ea. Astept un raspuns cat mai repde deoarece eu il visez foarte rar pe tata (c-am de 3 ori in 15 ani ) sunt pusa pe ganduri, va multumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ar fi fost ceva "real" ca sa zic asa, i-ar fi aparut ei in vis, ca ea avea mai mare nevoie de incurajare, nu crezi?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Interpretarea Scripturii | ancah | Secte si culte | 78 | 20.11.2011 15:33:47 |
Talmacirea viselor | Don_Juan | Generalitati | 7 | 04.09.2010 14:56:33 |
Interpretarea in duh sau in litera a Scripturii (Geneza 1,2) si a Parintilor? | Fani71 | Teologie si Stiinta | 229 | 09.07.2009 16:01:56 |
|