![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Serios, parca iti bati joc de logica. Ce tot vb de farmece, si ca nu te lasa sa faci muzica fara sa sti magie in America? Cine nu te lasa? Of, parca nu mai merita sa imi bat capul... Al treilea la mana, nu exista mesaje subliminale. Paranoia multor oameni, si a celor insetati de conspiratii reprezinta influentarea/hipnotizarea/controlarea unui om prin muzica. Cum se face acest lucru? Raspunsul a venit prompt: mesajele subliminale. Ceva ce este acolo, dar tu nu auzi constient, numai executi ceea ce ti se zice. S-au facut unele teste si raspunsul lor a fost la fel de prompt: ele nu exista, s-ar putea insa realiza cu mare greutate, insa la nivelul lor de realizare practica, omul pur si simplu nu le... aude, sau le aude, si subconstientul lui (adica cel care ar trebui sa le receptioneze si sa execute aceste ordine) le ignora. ![]() Parerea mea, dupa urmarirea unor documentare obiective, nu prostii partinitoare si subiective asa cum sunt filmuletele evangheliste (Sirenele, repet a doua oara, se incadreaza acolo) e ca nu exista muzica care sa il influenteze/controleze/hipnotizeze-sa-faca-ceva pe un om la un nivel inconstient sau subconstient. Nimic nu se petrece fara vointa omului; omul e perfect constient. Muzica e receptionata la un nivel constient, la un nivel sufletesc, intuitiv, dar totusi constient. Omul nu poate fi controlat de muzica inconstient. Cred insa, ca singurul lucru care se petrece in inconstienta sunt acele vraji de care le amintesti, adulari, inchinaciuni diavolului etc, care aduc diavolii in preajma omului care asculta, si doar asta se face intr-un mod inconstient, fara voia sa. Insa acest lucru e diferit de a-l controla sau influenta efectiv pe om. Cu alte cuvinte, "magia" melodiilor satanice nu il afecteaza pe om-ascultator direct; ci doar aduce diavoli in preajma sa.
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 07.01.2010 at 03:42:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa va spun ca m-am amuzat putin citind unele mesaje de mai sus (nu critic, nu judec, a fost doar o reactie personala). In schimb mesajul cu incantatiile spuse soptit si vrajile facute in temple satanice pentru discuri....mi s-a parut prea de tot. Este adevarat ca sunt multi artisti care fac parte din numeroase secte (dintre care majoritatea recunosc acelasi Dumnezeu, dar sunt mai apropiate de iudaism) si este posibil ca uni dintre ei sa se roage catre Dumnezeul pe care il recunosc ei sa aibe succes. Insa de la aceasta posibilitate (neprobata stiintific) si pana la teoria conspiratiei mondiale, eu personal consider ca e cale lunga.
Adevarul este ca pe internet poti sa gasesti sau sa fabrici orice fel de informatie despre orice si oricine. Si acest lucru l-am putea considera indracit si probabil asa si este atunci cand te bazezi pe un lucru citit sau vazut intr-un singur loc, dintr-o singura sursa si fara acceptarea altor informatii. Revenind la tema discutata, eu sunt deacord cu colegul care spunea ca se generalizeaza prea mult(eu consider ca se si judeca prea mult- posibil si de catre mine si pentru aceasta imi cer scuze). Muzica rock poate avea mesaje bune si rele deopotriva. Important este ca tu ca si individ sa ai discernamantul sa alegi intre ele. Si acum sa va spun o parere care nu stiu cat de mult va placea sau va fi aprobata. Eu sunt din domeniul medical si acolo este o regula de baza: orice organizm izolat complet de microbi, la primul contact cu acestia prezinta o patologie exagerata si foarte grava- de aceea este foarte important sistemul imunitar care se maturizeaza prin contactul repetat cu microbii astfel incat sa poata recunoaste ce e rau. de aceea eu consider ca e mult mai primejdios sa fi indoctrinat cu un singur tip de gandire fara a cerceta informatii oferite de persoane care nu impartasesc acelasi punct de vedere, decat sa asculti o muzica cu mesaje bune si rele, insa sa fi capabil sa le alegi pe cele care iti fac bine dintre toate celelalte. Daca in Rai se cunostea doar binele, acum trebuie sa avem grija ca nu cumva sa cunoastem doar raul, chiar daca e el mascat in haine albe si stralucitoare- Lucifer a fost tot un inger. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am tradus ce zicea filmul ala. Chestia cu urechile clapauge am aratat cum se pot face farmece in muzica. Acolo cel ce povestea a fost un mare sef intr-o companie care producea majoritatea muzicii in USA. Acuma cine vrea sa creada sa creada, cine nu vrea, nu vrea.
Lupta religioasa este o lupta deasupra persoanei si daca crezi ca singur poti tine piept unui inger cazut n-ai decat. Daca crezi ca discernamantul si nu rugaciunea te pot apara impotriva unui inger cazut poti crede si asta. Last edited by Adrian2009; 07.01.2010 at 04:51:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Pe mine nu ma face mai agitat, pe mine nu ma face sa urlu, sa lovesc sa fiu agresiv. Ascult de 3 ani de zile rock, NU SUNT DEPENDENT! Esten doar o alta modalitate de a ma bine-dispune. Nu sunt acea persoana caren in timpul orei isi pune castile in ureche, care in timp ce pleaca undeva, in tramvai are casti in ureche.... este doar singurul gen care imi place. Ma intreaba prietenii ce imi place ii spun rock, pentru ca sunt singurele melodii pe care le accept, dar nu de care sunt dependent. Si am incercat sa ascult si muzica clasica, tatal meu e mare amator de muzica clasica, dar nu se prinde de mine, sau hip-hop-ul cel la moda pentru baietii adolescenti si nu numai. Sa nu mai vorbesc de manele. Cu cata rautate sunt privit de persoane care asculta manele si afla ca mie imi place rockul. Imi plac in general melodii care au versuri ce exprima starea mea de moment. Toat chestia cu rocku a inceput de la Fool's Garden. Nici nu stiam ca e trupa rock, Pana in clasa a 10-a nici nu descoperisem care erau genurile de muzica si diferenta intre ele... atunci am inceput sa ascult fool's garden si atat... apoi o data ce am cunoscut-o pe prietena mea , care cocheteaza tot cu rockul mi-am mai largit orizontul. Dar repet, chiar nu exagerez, nu voi deveni niciodata dependent de muzica. Mamama mea decurand cand a auzit ca am recunoscut o melodie rock al radio m-a intrebat stupefiata... "Tu asculti muzica?"
Am apelat la parerile voastre pentru ca am ramas stupefiat ca singurul gen de muzica pe care il mai ascult din cand in cand e satanic si daca mai ascult voi arde in flacarile iadului... mi se pare un pic exagerat. :D |
|
||||
|
||||
![]()
Dar ce se intampla daca asculti o melodie fara sa stii ca e satanica? Poate nu intelegi ce rvea sa spuna dar ritmul ti se pare ok !
Uitati un exemplu mai haios cu o familie de nemti cred care nu cunosc limba engleza. :D http://www.youtube.com/watch?v=D3uJHTisUdE |
|
||||
|
||||
![]()
Andrei , scopul nostru in mare este sa gasim calea spre mantuire . Atat timp cat tu asculti muzica rock si iti provoaca placere, este pacat da . Poti asculta muzica rock din placere , dar si aici , mesajele in muzica rock difera si sunt foarte vaste ,daca te schimbi ca si persoana cand asculti o melodie , sau te lasi influentat de ea, iar nu este bine .
Sunt pacate mult mai mari , ar trebuii sa te gandesti cum SA-L IUBESTI PE IISUS , CUM SA-TI IUBESTI APROAPELE , restul vin de la sine , daca dragostea din sufletul tau lucreaza cum trebuie . Am fost si eu fan mare a trupelor de genul Slayer , Metallica , Sepultura , Ozzy Osbourne si altele... Depinde cum te schimba muzica , daca te schimba in bine atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi , daca te schimba in rau , atunci este o problema . Sebastian .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=bhhu763vWso Si ia uite si o melodie de rock crestin: http://www.youtube.com/watch?v=RXXddz2Saus Oare asta seamana cu un mod de a te ruga? Nu am fost trezit la realitate de filmul sirenele sau de alte materiale de astea... Nu esti influentat nici de vraji si nici de versuri...Am ascultat niste baieti care cantau in garaj de placere si aceasi energie bizara ma cuprindea cand auzeam ritmul si aceasi nevoie de a ma exterioriza intr-un mod salbatic... Sunt si tipuri de rock mai calme, dar si astea produc diferite energii (melancolie,depresie etc.)... Muzica care provoaca dependenta nu este pozitiva Aici nu tre sa te documentezi prea mult, ci tre sa simti pe pielea ta... Last edited by Ioan-Victor; 07.01.2010 at 15:41:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
legat de multitudinea de stiluri rock de care a amintit moshu - stiu ca rockul este foaaarte foarte variat, dar mi se pare ca tocmai aceasta categorisire este o generalizare. :) pana la urma sunt melodii si melodii, in oricare stil de muzica. cateodata chiar si muzica clasica te poate deprima.. mie wagner de exemplu nu imi place, e ceva "intunecat" la el.. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Mda, vad ca unii vorbesc despre discernamant, despre trairile (bune sau negative) pe care le trezeste muzica in oameni etc.
Cum ramane cu renuntarea la lucrurile lumesti? "Iar Petru a zis: Iată, noi, lăsând toate ale noastre, am urmat Ție. " La ce a renuntat Petru (care oricum era SARAC)? Care "ale lui"? (intrebare retorica) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|