![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Indradevar petrecerea va urma dupa cununia religioasa,dupa cununia civila intentionam sa facem o masa atat... cu parintii si socrii,nimic mai mult!
|
|
||||
|
||||
![]()
banuiesc eu,ca masa este constituita din bucate de post.
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa am dori...masa sa fie cu preparate de post!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cununia religioasa nu se oficiaza in post , si nici ierarhii nu dau usor dezlegare la asa ceva. Cand eram in Arhiepiscopia Bucurestilor , au venit doi tineri sa ia dezlegare pentru 1 august care, atunci cadea sambata. Preasfintitul Sebastian care era atunci episcop-vicar la Arhiepiscopie, a incercat sa le explice ca era zi de post, si mai mult zi de cruce (Scoaterea Sfintei Cruci) si ca si-au ales cel mai prost moment sa-si inceapa viata de familie. Nu stiu cum s-a terminat povestea , dar cunosc un cuplu care s-a casatorit chiar in ziua Praznicului Inaltarii Sfintei Cruci pentru ca dupa nici sase luni sa divorteze....
Aveti grija si cu casatoria civila , ca aceasta nu va da dreptul la desfranare. |
|
||||
|
||||
![]()
O casatorie se presupune ca e pentru o viata intreaga!...Singura alternativa e sa modificam data,cu toate ca nemtii nu prea stiu ei ce e ala post,si ce presupune asta,dar...o sa gasim noi o modalitate prin care sa facem lucrurile sa iasa bine,intr-o manierea cat mai crestineasca posibil!
Multumesc mult pentru raspunsuri! |
|