![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
expresiile "insuficient testat", "aruncat pe piata in graba", "producerea unui vaccin dureaza in medie 10-12 cu tot cu testele pe animale, pe un oameni (iar aici sunt vreo 3-4 etape)" ne spun ceva???
Iar acest vaccin au declarat chiar ei ca testele pe copii nu au fost facute si de asemenea eu ma indoiesc ca in cateva luni au facut testele pe subiecti umani asa cum scrie la carte ... mai pe romaneste "au cam ars etapele" la fel cum au facut cam toti producatorii de vaccinuri antigripale... si dupa aia se mira ca apar efecte secundare care nu erau trecute in prospect, nu suna bine nu?? Ar fi multe de zis despre vaccinul asta si despre "gripa asta porcina" dar ma tem ca voi plictisi oamenii aici pe forum. In fine fiecare face ce vrea ... eu am mai zis nu ma las inoculat cu ceva ce nu a fost suficient testat si facut in graba ... Doamne Ajuta!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|