cred ca e foarte buna cartea, eu am luat viata sfantului de pe un site dar cred ca sunt muult mult mai multe informatii acolo. In afara de jurnalul Viata mea in Hristos, de care am pomenit, mai recomand calduros si "Liturghia - cerul pe pamant". Dupa ce am citit-o mi-am dat seama ca stateam pe o comoara despre care nu stiam prea multe, si anume - SFANTA LITURGHIE. In cartea aceea am gasit un cuvant profund, si in acelasi timp foarte indraznet al Sfantului Ioan:
"Liturghia este cea mai mare minune care se petrece pe pamant, este o minune mai mare chiar decat Facerea lumii!"
Cartea poate fi gasita aici:
http://www.librariasophia.ro/carti-L....-so-4193.html
Din pacate se gasesc foarte greu icoane cu sfintii contemporani. Nu stiu de ce, dar acesti sfinti sunt izolati, marginalizati, nu prea se vorbeste de ei in biserica decat foarte rar si putin. Cand de fapt ar trebui insasi vietuirea lor sa fie o bucurie de negrait pentru noi, o intarire in credinta. Cred ca noi, crestinii de azi, ne temem putin de sfintenie. :) De aceea se accepta mai greu existenta acestor sfinti. Doamne ajuta!