Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2010, 00:45:29
unvames unvames is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.06.2009
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Si eu am vazut emisiunea, nu de la inceput dar vreo 2 ore din ea si mi s-a facut pielea gaina. Mesajul este simplu, asa cum spunea si OmuBun, si in inima mea nu pot sa cred ca vine din "partea cealalta". Iar despre faptul ca a aparut Fecioara in Spania, intru biserica catolica....chiar nu mi se pare catusi de putin relevant. A aparut si deasupra bisericii ortodoxe copte de la Zedun (? sper ca nu am retinut gresit numele) din Egipt. Si-atunci, ce ar urma sa spunem, ca in Egipt a fost autentica si la Fatima nu? Sau ca si intr-un caz si in celalalt a fost altceva decat o minune? Cred ca e prea mult sa putem noi califica si eu merg pe ceea ce imi spune inima.
Reply With Quote
Vechi 13.10.2010, 10:23:48
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de unvames Vezi mesajul
Si eu am vazut emisiunea, nu de la inceput dar vreo 2 ore din ea si mi s-a facut pielea gaina. Mesajul este simplu, asa cum spunea si OmuBun, si in inima mea nu pot sa cred ca vine din "partea cealalta". Iar despre faptul ca a aparut Fecioara in Spania, intru biserica catolica....chiar nu mi se pare catusi de putin relevant. A aparut si deasupra bisericii ortodoxe copte de la Zedun (? sper ca nu am retinut gresit numele) din Egipt. Si-atunci, ce ar urma sa spunem, ca in Egipt a fost autentica si la Fatima nu? Sau ca si intr-un caz si in celalalt a fost altceva decat o minune? Cred ca e prea mult sa putem noi califica si eu merg pe ceea ce imi spune inima.
pai tocma-i se spune ca nu e autentica in egipt,acea aparitie a fost insotita de un aer rece acolo datorita faptului ca e cald sa ,sesizat foarte repede spre deosebire de alte locatii.acest lucru[aerul rece] denota faptul ca e lucrarea celui rau spre inselatorie.

sa luam aminte!pace tuturor.si duhului Tau.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2010, 18:28:03
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
pai tocma-i se spune ca nu e autentica in egipt,acea aparitie a fost insotita de un aer rece acolo datorita faptului ca e cald sa ,sesizat foarte repede spre deosebire de alte locatii.acest lucru[aerul rece] denota faptul ca e lucrarea celui rau spre inselatorie.

sa luam aminte!pace tuturor.si duhului Tau.
Excelenta observatie. Eu stiam despre aparitia de la Fatima, ca aerul s-a racit si e valabila aceeasi explicatie.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2010, 23:04:03
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Implicit

De unde ni se anunța o emisiune "România lui Hristos" ni se dăruiește până la urmă o "Patrie a sufletului", un fel de supă naționalistă siropoasă și desuetă.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre emisiunea si cartea lui Oreste? alexdu Generalitati 47 22.01.2013 10:22:31
Oreste Teodorescu Andrei B. Generalitati 33 28.07.2011 08:15:26
Codul lui Moise... silverstar Generalitati 8 30.01.2009 22:25:04
Codul lui Da Vinci... anyyacory Despre Biserica Ortodoxa in general 99 09.07.2008 08:28:39