![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
nu a ajuns nimeni la concluzia ca este o facatura a colegilor din sinod. asta era doar o ipoteza. sa ne rugam lui Dumnezeu sa nu se ajunga la asa ceva!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu o zicala care suna asa: in pomul care face mere bune, multi dau cu pietre......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este! Arhiereul Anania este un stalp puternic al dreptei credinte!
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, caci Pr. Arsenie Papacioc, care ii este duhovnic, a spus intr-un interviu despre Pr. Bartolomeu Anania, ca acesta va merge pana la capat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu are importanta faptul ca se spune despre unii ca au colaborat cu Securitatea. Ar fi naiv sa credem ca nu.
Absolut toata preotimea a colaborat, la toate nivelele, adica a CON-LUCRAT cu autoritatile, altfel nu se putea profesa aceasta vocatie. Cine spune altfel ascunde adevarul si este hilar! Asta este o informatie, asa, pentru tinerii rivnitori de pe aici, usor sau mai mult atinsi de idealismul poetic rupti de realism...ca unii ar fi fost eroi si nu au colaborat, blah, blah, blah... Adevarul este foarte simplu si clar daca te cobori cu picioarele pe pamint si gindesti matur! Daca nu colaborai ajungeai DE la strana sau de la locurile caldicele de la Patriarhie la STRUNG..este foarte simplu!...inclusiv IPS Anania...de la miini curatele la miini pline de ulei Ca este un om bun, de treaba, un orator si Duhovnic inzestrat cu multe calitati , asta este altceva... Last edited by andreicozia; 11.01.2010 at 22:32:43. |
|
||||
|
||||
![]()
una este sa oferi un raport nevinovat (asta oricum erai obligat sa o faci) si alta sa torni pe cineva, in mod activ, sa ii umpli dosarul. mi se pare cam fatalista perspectiva asta - toti au colaborat, altfel nu aveau cum sa traiasca..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Andrei din cite am inteles tu esti copilul revolutiei, ai 20 de ani, deci nu ai de unde sa stii cum se AVANSA in grad la Patriarhie. Fi sigur ca nu din inaintari de rapoarte nevinovate hahahaha!! Perspectiva fatalista zici? hahahah |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta nu inseamna ca oamenii nu se pot caii si schimba (si nici nu trebuie sa judecam prea aspru cedarea lor in fata Securitatii pentru ca ce au trait ei in puscariile comuniste, reeducarea la care au fost supusi acolo a indoit si firi de otel). Comportamentul Ips Bartolomeu de dupa '90 pare sa imi confirme supozitia, dar nu ar fi fost, totusi, bine sa inceapa prin a-si recunoaste pacatele si sa ceara iertare pentru raul facut (si public, pentru ca a fost pastor si multi l-au urmat)? Pe de alta parte, nu cred ca Ips Bartolomeu este un monstru comparat cu ceialalti ierarhi BOR. Daca o sa citesti ce-am scris despre Biserica lui Stalin, o sa intelegi exact ce vreau sa spun. Dumnezeu sa va ajute! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da-ne Doamne puterea sa nu judecam pe nimeni in special pe oamenii alesi ai Domnului, fratilor nu va antrenati in astfel de discutii despre oamenii alesi ai Lui Dumnezeu, Domnul va gasii rezolvarea la aceasta problema, caci El intotdeauna are grija de alesii Lui. Doamne ajuta-ne.P.S. Despre mass-media iti dau dreptate, toate ziarele scriu subiecte doar ca sa le vanda. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
bartolomeu anania a colaborat cu securitatea! | Radu32 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 08.01.2013 19:06:30 |
Bartolomeu Anania - Memorii | Marius22 | Generalitati | 10 | 26.02.2011 23:20:01 |
La multi ani, IPS Bartolomeu Anania! | monica.miholca | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 22.03.2009 17:11:45 |
I.P.S. Bartolomeu Anania | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 25.03.2006 23:03:41 |
|