![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc windorin. Am inteles acum.
"Mergi, iar de acum sa nu mai pacatuiesti!" - asta mi se pare suficient. Celelalte rugaciuni le poti citi oricum singur fara canon special. |
|
||||
|
||||
![]()
ma tem ca nu asta a vrut sa spuna fratele windorin, ca este suficient si nu mai e nevoie de altceva...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu. Am inteles tot ce a vrut sa spuna si ii dau dreptate. Ma refeream eu la altceva.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dorin a vrut sa sublinieze ca biruinta patimilor nu se face printr-un simplu act de vointa- pentru ca atunci lupti singur, ci prin rugaciune-pentru ca biruinta sa fie in Hristos.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vezi, George și Andrei, ăsta e marele pericol în a da sfaturi, pentru că există pericolul real de a te încărca tu însuți cu păcate grele . Sfătuitorul poate să devină țintă clară a diavolului și el însuși să-și ia asupra păcate fără rost ! Mult mai normal, ca cel ce de sfaturi să dialogheze până la capăt cu persoana sfătuită, pentru lămuriri , clarificări . Mi se pare mult prea periculos ce s-a întâmplat AICI ! ! ! Doamne luminează-ne și nu ne pierde pentru fărădelegile și rătăcirile noastre ! Amin ! +
|
||||
|
||||
![]()
as mai adauga ca, de cele mai multe ori (nu neaparat aici), sfaturile pe care le dam ar trebui sa contina si o "trimitere de urgenta" la duhovnic, dar mai mereu ne mandrim, crezand ca putem spune noi totul. si asa se nasc "spovedaniile" online care duc aproape de fiecare data la mai multa confuzie decat era la inceput. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spor in toate cele de folos si zi cu pace!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vinul pentru Sfanta Impartasanie | Florin-Ionut | Impartasania (Taina Euharistiei) | 26 | 01.06.2012 16:00:40 |
Ce inseamna pentru voi Sf Impartasanie? | pacatoasa.. | Impartasania (Taina Euharistiei) | 48 | 27.11.2010 00:04:33 |
Lumanarea pentru Sf Impartasanie | denissa | Impartasania (Taina Euharistiei) | 13 | 15.10.2008 10:16:30 |
|