![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce vrei sa fii , un om care tine de invataturile Bibliei sau un traducator al Bibliei?Un fiu al Adevarului , sau un fiu al amagirii?Cel mai rau e cand te amagesti si te minti pe tine singur.Ti-am spus sa interpretezi aceste versete fix din motivul acesta.Dupa ce ai fi terminat cu ele ti-as fi spus sa te examinezi pe tine insuti cum te simti.Numai bine, eu nu iti vreau raul, ci binele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“Urmând pe sfinții părinți, mărturisim cu toții în unanimitate pe Unul și același Fiu, pe Domnul nostru Isus Hristos, care este desăvârșit în Dumnezeirea Sa și desăvârșit în natura Sa umană; Dumnezeu adevărat și om adevărat, având suflet rațional și trup; de o natură cu Tatăl privind Dumnezeirea și de o natură cu noi privind ființa Sa omenească, în toate asemenea nouă, exceptând păcatul. Privind Dumnezeirea Lui, El este din Tatăl din veci; în ceea ce privește natura umană, în zilele din urmă pentru noi și pentru a noastră mântuire, El S-a născut din fecioara Maria. Unul și același Hristos, Fiul, Domnul, Singurul Născut, Îl recunoaștem ca având două naturi nedespărțibile (inconvertabiliter), inseparabile (insepareter) și indivizibile (indivize). Prin existența laolaltă în Fiul lui Dumnezeu a celor două naturi nu s-a anulat nicidecum deosebirea acestora, ci dimpotrivă, fiecare natură și-a păstrat însușirile ei, unindu-se într-o singură Persoană, nedivizându-se și neâmpărțindu-se în două persoane, ci fiind același Fiu și Singurul Născut, Dumnezeu-Cuvântul, Domnul Isus Hristos; cum au vestit proorocii de pe vremuri, cum Însuși Domnul Isus Hristos ne-a învățat, așa cum ne-a fost transmis prin crezul părinților.” Cred că ești de acord cu acest simbol calcedonian. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre Hristos , hai sa fim seriosi voi aveti alt hristos, nu are rost sa ne mai mintim pe aici si tu sa minti in continuare.Esti un sectar imputit! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu primesc binecuvantari de la draci.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vad ca cunosti invatatura oortodoxa Si atunci,unde difera asa mult de cea adventista?
Cearta voastra a fost lunga pe acest thread,si am mers pina pe la pagina 60 si tot n-am inteles de ce va certati,ce e asa diferit in ceea ce priveste invierea sau alte aspecte? Danut Nu e frumos sa jignesti un om,cel mult,cand ai argumente,ai contra religiei lui .Dar toti oamenii sunt chipuri ale lui Dumnezeu , si e regula de baza a crestinismului si a ortodoxiei sa iubesti nu sa jignesti |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si in afara de Inviere ,ce alte diferente mai sunt?
Nu te intreb cu un gand ascuns ,sau ca sa 'te convertesc' .Sunt curios,si cred ca se poate discuta si civilizat despre aceste teme,chiar daca gandim diferit despre ele. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|