![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
P.S. Gresesti in privinta problemei si generalizezi. Cum am spus si recapitulat, ne aflam pe un topic ortodox discutam despre muzica rock ca pacat. Sistemul solar.
|
||||
|
||||
![]()
Cum adica "este pacat" sa asculti rock?
Ce e pacatul asta si cine il defineste asa riguros?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() In opinia mea rockul e un gen de dezlantuire, furie, agresivitate, dizarmonie...asta mi se pare mie ca exprima acest stil de muzica, si se reflecta destul de bine chiar si in aspectul exterior al celor care il prefera! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E mai usor sa dezintegrezi un atom decit o prejudecata - A. Einstein
|
||||
|
||||
![]()
iar ne certam?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu.
Cel putin in ce ma priveste, o discutie in contradictoriu nu este in mod necesar o cearta. Cita vreme se poarta intr-un limbaj civilizat si fara atacuri la persoana, mi se pare OK. Dar daca alte puncte de vedere nu sint binevenite pentru ca va strica "armonia", e destul sa spuneti si ma retrag. Nu ma aflu aici sa caut cearta.
|
||||
|
||||
![]()
se invata foarte mult discutand in contradictoriu, nu despre asta e vorba. dar sa facem totul cu dragoste. citeste thread-ul de la inceput si ne auzim aici.. :) Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok, poate ca eu gresesc. Rock-ul e ceva foarte daunator pentru un ortodox.
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca versurile muzicii rock au mesaje subliminale. Am vazut si eu documentarul facut de grecul acela ce a fost cantaret de rock. Daca incerc sa nu fiu subiectiv imi dau seama ca nu prea ma pot baza pe argumentele aratate acolo.
Cred ca mai mult decat atat conteaza starea pe care ti-o da o muzica. Dar exista si mesaje explicite. Cu multi ani in urma, pe vremea cand ascultam mult rock, imi placea in mod deosebit, pe langa altele, o melodie a lui Ozzy Osbourne: Mr Crowley. E o piesa relativ lenta fata de ce canta el, cu o melodicitate chiar placuta. Dar am avut o surpriza foarte neplacuta cand am aflat cine este personajul principal al acestei piese. Am aflat ca acest "Mr Crowley" este nimeni altul decat Aleister Crowley, fondatorul bisericii satanice. Poate ca si aceasta este un raspuns la intrebarea: este rockul o muzica satanista? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|