![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
A T E N T I E : PROBLEMA RAULUI A FOST DISCUTATA SI PARADISCUTATA , dar aici nu se pune problema UNEI DISCUTII IN POLEMICA , deci : TREZESTE-TE ! ! ! . . .
|
|||
|
|||
![]()
Haitienii primesc lovituri din toate partile...E cea mai saraca tara din America, a mai trecut si prin razboaie civile, au mai avut de indurat si uragane si inundatii, iar acum cea mai grea lovitura dintre toate...S-ar putea spune ca il slavesc pe Satan prin practicile lor vodou si ca de asta sunt pedepsiti asa de tare de Dumnezeu...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate nu v-ati dat seama ca abia am intrat pe acest forum si ca mi-e practic imposibil sa stiu tot ce s-a discutat aici de-a lungul timpului. De aceea am si scris ce-am scris in postarea pe care o citati. Daca problema a fost discutata nu era mai simplu sa dati curs rugamintii mele si sa-mi aratati unde? Ce sa inteleg de aici? Ca intrebarile mele nu sunt legitime? Deranjeaza pe cineva? Prezenta mea nu e binevenita? Am spus-o si pe alt topic, e suficient sa mi-o spuneti si am plecat. Multumesc pentru grija, nu consum bauturi alcoolice. Si nici somnambul nu sint.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca s-ar fi darimat numai casele celor care practica voodoo, as fi inteles. Dar cu siguranta exista si crestini intre victime, si poate s-au darimat si biserici. De cind loveste pedeapsa lui Dumnezeu fara deosebire, vinovati si nevinovati? Si, daca nu ma insel, Iisus dezaproba o explicatie similara (cum ca ar fi mai pacatosi) in cazul celor peste care se prabusise turnul din Siloam.
|
|||
|
|||
![]()
IvanFK
Acea mica gresla a lui Adam si Eva a adus in lume pacatul si moartea Nu Dumnezeu a gresit ci ei,fiind primii ,dupa satan,care au incalcat leegea ascultarrii de Dumnezeu . Dumnezeu nu intamplator le-a zis sa nu manance din acel pom,caci stia ce urmeaza,stia ca cunoasterea,fara viata vesnica ,provoaca mandria si moartea Dar acest pacat si rau din lume,a fost indreptata in chip mai frumos decat a intrat in lume,printr-un act la fel de dur,prin moartea,prin rastignirea,a insusi Copilului lui Dumnezeu. Deci acel act al lui Adam a fost anulat Nu exista rau,decat prin neprimirea lui Histos. Citeste Evanghelia de azi 'Daca credinta ati avea cat bobul de mustar,ati zice muntelui sa se arunce in mare,si s-ar face' Deci fenomenele naturale nu reprezinta nimic,ci doar lipsa credintei |
|
||||
|
||||
![]()
Ivan, bine ai venit pe acest forum. Ce pot sa-ti spun este ca Dumnezeu nu face pauze de iubire. Prezenta cutremurelor si a victimelor in urma acestora, nu inseamna ca Dumnezeu a incetat sa mai iubeasca. Sigur, poti spune ca suferinta nevinovatilor constituie un dosar impovarator in care tacerea lui Dumnezeu si lipsa interventiei Sale devin proba unui esec. Dar nu-i asa. E adevarat ca omul experimenteaza suferinta ca pe un rau, ca pe o degradare a fiintei, dar aceasta conditie istorica a suferintei se dovedeste a fi o sansa fiintiala pentru om tocmai pentru ca ea nu este numai urmarea unui accident in fiinta ci, prin intelepciunea lui Dumnezeu poate fi redirectionata spre refacerea fiintiala.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum intelegi? ..si bine-ai venit pe la noi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa-l ierte!...saracul! |
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi raul loveste si pe cei care L-au primit.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu caut sa-I intocmesc un rechizitoriu lui Dumnezeu, dar vreau sa inteleg. Pentru mine nu e destul ca in fata unei asemenea tragedii sa declar senin "Dumnezeu este iubire" si sa-L rog sa ajute victimele. Daca exista vreo noima pentru atita suferinta, vreau sa inteleg si eu care e aceea. Si da, daca in ce priveste originea suferintei sintem destul de creativi (pacatul originar, pacatele noastre, satana, fortele naturii, etc) in ce priveste tacerea si neimplicarea lui Dumnezeu nu prea stim ce sa spunem.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dezastru in tabara de copii a Parintelui Tanase ! << sursa "Gandul info" >> | cristiboss56 | Generalitati | 40 | 28.12.2011 15:57:47 |
dezastru | Hartford | Generalitati | 5 | 18.11.2011 02:20:10 |
|