![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Zaharia a spus:
"Chiar daca iti pui CIP sau nu, este cum este dar daca nu vei pune seriozitate in datele tale personale". Se pare ca pentru tine este mult mai important sa-mi postez cartea de identitate pe internet, decat sa scriu importiva inrobirii omenirii. Evident, nu pot pune pentru ca sunt si eu la randul meu o persoana publica, o perisoana cu dreptul la anonimat pe forum, cum sunt sute de forumisti care nu-si pun niciun fel de date publice. Este important ca discutam ceea ce trebuie, nu cum spui, ca trebuie sa-mi pun datele. Era in egipt un parinte si i-a venit un ucenic. Dupa cativa ani, timp in care ucenicul sau i-a slujit cu desavarsire, s-a ivit sa vina cineva in vizita la ei. Si l-a intrebat pe AVVA de ce nu i se adreseaza ucenicului pe nume? Si avva, lacrimand, i-a spus ca nu stie cum il cheama, pentru ca ei s-au ingrijit de mantuire si de buna vietuire, nu de date personale. Daca Ortodoxia ar fi un mediu in care am face conferinte cu auto-biografii si date din buletin, nu ar mai fi vreme sa vorbim despre cele necesare mantuirii. Si eu daca incep sa vorbesc despre cine sunt si ce activitate am, s-ar face zeci de topice, si tot nu am termina. Eu nu sunt interesat de identitatea ta. Nici acum nu am fost interesat sa intru pe profilul tau sa vad cine esti. Vad ca scrie Zaharia, si atat ma intereseaza; ca pe viitor, cand imi scrie cineva ceva, sa stiu ca este Zaharia sau altcineva. E sunt Adelin pentru tine si asta nu conteaza prea mult. Sa vorbim despre cele necesare sufletelor noastre, nu despre cele vremelnice. Eu daca mor maine, ti-a folosit ca m-ai cunoscut? Nici mie! Dar mi-ar folosi daca as dobandi ceva folositor de la tine. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne dea putere ca la vremea socotita sa putem marturisi drept. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar daca acei oameni care vor avea cip, vor voi sa dea de mancare la oameni care nu au cip, nu vor putea sa faca asta, pt ca nu vor fi lasati.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Ce veti/vom face voi/noi cand vor veni acele vremuri de pribegie?"
Si eu m-am framantat multa vreme legat de problema asta. Si mai sunt momente cand imi mai vin ganduri de astea. Dar cred ca asta e necredinta. Daca ne facem prea multe griji in privinta asta, cred ca nu avem deplina incredere in Dumnezeu ca ne va putea ajuta in acele momente. Mi-e greu sa cred ca Dumnezeu care e Creatorul tuturor si Atotputernic nu ne va ajuta, cand va vedea ca noi pt El ne jertfim, ca sa fim cu El, sa ajungem la El. Un parinte asa spunea, ca daca ne facem prea multe griji, unde vom sta, cu ce ne vom imbraca, ce vom manca, in vremurile acelea grele, nu avem credinta deplina in Dumnezeu. La Dumnezeu, grijile astea ca ce vom face, sunt nimica toata. Chiar atat de necredinciosi sa fim, sa nu credem ca Dumnezeu ne va ajuta? Cred ca asta e o mare ofensa adusa lui Dumnezeu. Cred ca mai degraba sa ne preocupam de suflet, sa ne rugam la Dumnezeu, sa ne dea putere de Sus, sa-L marturisim chiar si cu pretul vietii noastre. De murit oricum vom muri, de asta suntem siguri, dar sa murim cu Hristos si in Hristos, ca daca nu, degeaba am trait. Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Foarte frumos ai gandit problema. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face pe 21 decembrie? | Florin-Ionut | Umanitare | 243 | 04.02.2013 23:08:31 |
Cand va veni vremea, ce vei alege ? | eodor nastasa | Generalitati | 25 | 21.05.2012 12:56:20 |
Ce simte omul cand face rau? | ladyanda | Generalitati | 16 | 08.12.2010 08:37:20 |
Sa nu ucizi. Dar cand va veni pecetea? | colaps | Generalitati | 56 | 04.08.2010 21:15:10 |
Cand se face cununia religioasa si alte detalii | sophia | Nunta | 2 | 29.06.2009 11:26:56 |
|