![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu, dar ce legatura are asta cu problema pruncilor morti nebotezati?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt si medici ortodocsi care iti pot confirma ceea ce am scris eu. 100 la suta abortive ar insemna ca nu ar opri de loc conceptia, ci ar opri numai nidatia.
|
||||
|
||||
![]()
Si in ziua de azi, noua crestinilor ortodocsi, cum ni se sterge acest pacat stramosesc?
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, anticonceptionalele sunt 100 % avortive, pt ca ele opresc numai nidatia, nu impiedica zamislirea.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://tainacasatoriei.wordpress.com...atul-lui-onan/ |
|
||||
|
||||
![]()
eu am gasit un copil avortat pus intr-o punga cand eram mai mic. Intamplarea esti uimitoare.
Eram cu inca 2 vecini , aveam 11 ani pe atunci . Ne placea sa facem gropi , sa sapam cu gandul ca vom gasi comori, etc. Intr-o zi cand ne jucam noi 3 mai apare un baiat care statea in al bloc. Unul dintre vecinii mei s-a dus sa se joace cu el , lasandu-ne pe noi singuri . Asa ca neam gandit sa-i facem o farsa celui care a plecat sa se joace cu celalt. Am luat 2 bete si le-am asezat sub forma de cruce la baza unui copac , dupa care am mutat locatia langa alt copac (cu scopul sal chemam si sa dezgropam in locul ala, adica sa-i zicem ca asa am gasit noi). l-am chemat , si am inceput sa dezgropam , dar am dat peste un sac menajer spre suprinderea noastra. Cand ne-am uitat in sac credeam cas rosii (batea soarele in el si era rosiatic) dar cand am rasturnat era copilasul. Eram uimiti , s-a adunat o multime de oameni (noi eram mandrii , de parca eram detectivi , adica nu realizam). Va las pe voi sa meditati.
Fiindca ei nu incetau sa-L intrebe, El S-a ridicat in sus si le-a zis: `Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintai cu piatra in ea`. (Ioan 8,7) __________________________________________________ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De acum, se ajunge in iad din cauza propriei vieti.
|
||||
|
||||
![]()
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare.
|
|||
|
|||
![]()
de acord cu tine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai, intrebarea era cum explic de ce cei dinainte de Hristos erau in iad, daca zic ca pruncii nebotezati nu ajung in iad. (De ce nu ajung in iad, am explicat mai sus) Ma rezum aici la aceasta problema si spun ca cei care erau in iad inainte de Hristos nu au avut nevoie de botez ca sa fie scosi de acolo. Deci, mantuirea depaseste planul fizic. Daca cineva nu a avut ocazia sa se boteze, nu inseamna ca este despartit de Dumnezeu pe vecie, pentru ca El a daramat deja zidul care ne despartea de la cadere.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) | cocacoc | Generalitati | 70 | 15.10.2010 12:10:26 |
Ce sunt cele 7 plansuri | roman2010 | Generalitati | 3 | 13.07.2010 18:53:35 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|