Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2010, 05:59:55
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune Vezi mesajul
Eu sunt grasa si nu imi place deloc felul in care arat.
Draga Eclat, daca memoria nu ma inseala, ai avut postate niste poze cu tine, in albumul privat.Mie mi s-a parut ca esti f draguta... si deloc grasa....
Acuma, depinde de standardele fiecaruia, caci daca jinduiesti dupa un 90-60-90, banuiesc ca e mai greu de realizat.Si apoi, sa zicem ca ai realiza. La ce ti-ar folosi? Tu crezi ca silueta e totul?
Hai sa iti spun doua cuvinte despre mine.Pe vremea cand aveam taliuta de sirena si dimensiuni de fotomodel, nu aveam nici un iubit si chiar simteam ca resping pe cei din jurul meu.. ani intregi am fost singura... nu pot spune ca m-a deranjat f tare lucrul acesta, aveam preocuparile mele, iar un barbat nu era 100% necesar in viata mea.
Precum spunea si Hartford, te-as invita sa dai o fuga si pana in Australia, care este a 2- din lume ca rata a obezitatii.
Nu ma mai suprinde cu nimic, cand zaresc pe strada niste baieti tineri, frumosi de pica, prezentabili, la brat cu niste domnisoare de maxim 18 ani si care cred ca au depasit de mult suta de kilograme!!!!
Deci trag eu concluzia ca, nu in kg pe care le ai, sta fericirea sau nefericirea noastra, ci de modul in care noi ne acceptam sau nu asa cum suntem.
In urma cu cativa ani, m-am ingrasat brusc, de la 60 kg am ajuns la 80kg.Si asta numai in timpul sarbatorilor de iarna.Am inceput o dieta, organizata, sub indrumarea stricta a unor persoane "calificate".
Dupa 6 luni cantaream mai putin cu 16 kg.
La scurt timp am intrat in spital din cauza problemelor grave cu stomacul.
Doctorii au spus raspicat ca acea cura de slabire a cauzat totul.Nici pana in ziua de azi nu mi-am revenit.Mi-am distrus sanatatea complet.
Evdient ca, kilogramele s-au mai pus la loc.... privind retrospectiv, la cata suferinta am tras, stau si ma intreb daca s-a meritat pretul pe care l-am platit si pe care il voi plati probabil pana la sfarsitul vietii mele.
Acum, evident, decizia este a ta.Tu poti alege: sa fi doar vie, sau sa traiesti cu adevarat.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42