Citat:
În prealabil postat de AlinB
Incercam sa subliniez naivitatea ateismului "stiintific", cu nimic mai prejos decat naivitatea credintei din perspectiva unui ateu.
|
Ti-am mai spus, nu confunda imaginatia ta cu realitatea.
Citat:
Serios? Cu alte cuvinte daca in schema evolutionista un organism este datat ca avand o vechime de 3miliarde de ani, inseamna ca musai asa este.
Esti cam naiv pentru cineva care sustine triumful ratiunii si al logicii asupra credintei oarbe..
Mie mi se pare ca lucrurile stau taman invers in ceea ce te priveste.
|
Ai dreptate. Toti oamenii educati in stiinta au conspirat in ultima suta de ani ca sa te minta pe tine. Nimic nu-ti scapa, trebuia sa te faci detectiv.
Citat:
si ajungeam iarasi la credinta pentru ca domeniul datarii radiometrice este plin de argumente pro si contra si sunt destul de sigur ca nu le cunosti la momentul asta, ce sa mai zic de specializarea de care ai nevoie ca sa-ti dai seama ce argumente sunt cu adevarat valide si care nu.
|
O poza face cat o mie de cuvinte:
http://media.photobucket.com/image/i...conspiracy.jpg
Citat:
Asadar si pana la urma, este evolutionismul o credinta (religie) sau nu, pentru ateii care o invoca in sprijinul inertiei lor spirituale?
|
Cred ca singurul raspuns pe masura intrebarii este: trei virgula paishpe.
Citat:
Ufff..tare greu.
Pai nu e asta teoria evolutionista? Materia anorganica supusa unor transformari intamplatoare ajunge in cateva miliarde de ani sa gandeasca, rationeze, reproduca, etc.
|
mmm... nu.
Nu stiu in ce film ai vazut tu chestia asta.
Citat:
Ma refeream la evolutionism in principal, dar in buna masura se refea si la cosmogeneza.
|
Ti-am zis, aia cu evolutia care-i doar o ipoteza e numai in imaginatia ta.
La capitolul cosmologie mai e de lucrat intr-adevar. Dar se lucreaza la asta, e mai bine decat sa inventezi explicatii supranaturale.
Citat:
Priveste sub picioarele tale.. :)
|
Pai tocmai, ca ma uit si vad planeta Pamant. Eu pe tine te intrebam.
P.S.: Promit ca e ultimul raspuns pe care ti-l dau in conditiile astea. Pune-te la punct cu subiectele de discutie si apoi continuam daca doresti.