![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te mai ascunde in spatele cuvintelor,ca nu dezlegam rebusuri,ci spunem ce ne framanta si incercam sa gasim raspunsuri,incercam sa ne ajutam unii pe altii. Intrebarea mea este : sa salvam Romania,sau pe noi insine? care lucru sa-l facem mai intai? Putem noi sa salvam Romania daca nu suntem suficient de ancorati in Hristos? |
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit acest link postat de fratele Andrei Im la Rugaciuni si-l postez aici pentru a-mi corecta intr-un fel cele spuse anterior. Este bine, este frumos sa ne unim glasurile in rugaciune si mai ales in citirea Psaltirii. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne fereasca de ispite.
http://www.crestinortodox.ro/ips-teofan-savu/a366-ips-teofan-psaltirea-cale-spre-dumnezeu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tinere, ție îți zic, Scoală-te lucA 7, 14 Căci îi zicea: IeȘi duh necurat din omul acesta mArc. V / VIII aPOC. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Suntem constienti de multele noastre pacate, si poate ca tocmai asta trebuie, sa ne rugam pentru toti romanii, ca sa putem trage nadejdea ca ne va ajuta Domnul si pe noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai clar va rog: sa lasam cititul Psaltirii, pe care ni l-am propus pentru cand vom fi sfintiti? Cum vom sti ca ne-am sfintit, ca ne putem apuca atunci de Psaltire?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ideea care s-a desprins din acest topic este una ciudata: ca daca vom schimba Romania ,noua ne va fi mai bine.... Sunt multe de spus,am sa incerc sa spun cat pot.. In primul rand aceasta rugaciune comuna nu are sorti de izbanda....Daca cineva nu isi va tine promisiunea,ce facem,il vom inlocui? Nu putem face un plan atat timp cat nu ne cunoastem bine intre noi... alte argumente: Daca unul din noi,sau mai multi se vor schimba ,vor fi prietenii lui Hristos,Dumnezeu cred ca va ajuta Romania pentru aceia... daca ne rugam pentru Romania,pentru ce ne rugam: pentru un bun conducator,pentru incetarea avorturilor,pentru pace...ce anume cerem in aceasta rugaciune Unde sunt 2 sau trei adunati in numele Meu,acolo sunt si Eu printre ei..cred in rugaciunea a 2 sau 3 oameni care isi propun un lucru precis si se cunosc,Dumnezeu o va asculta pentru dragostea dintre ei Dar nu cred in rugaciunea comuna a 20 de oameni,care nu se cunosc intre ei.... Cred in Romania profunda,sustinuta de oamenii credinciosi,cu valori inalt morale,si iubesc Romania! |
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne propunem sa ne salvam pe noi,si vom salva si Romania!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Parinte, aveti dreptate. Ne aflam totusi pe un forum crestin-ortodox si cei, care si-au anuntat participarea sunt credinciosi si cu frica de Dumnezeu. Mie personal mi-ar fi frica sa nu duc la bun sfarsit ceea ce am promis, caci nu oamenii, care nu ma cunosc si nu vad ceea ce fac eu acasa ma vor judeca, ci Dumnezeu.
Ne-am mai rugat si cu alte ocazii si am vazut ca Dumnezeu a raspuns rugaciunilor noastre si a familiei celui care suferea. Iar daca Dumnezeu nu va ajuta Romania, va fi pentru pacatele noastre. Ma gandesc insa, ca daca adugam "Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, ajuta-ne si ne miluieste", Domnul stiind de ce avem nevoie ca romani, El ne va ajuta, caci bun este. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca suntem pe un forum ortodox,nu inseamna ca ne potrivim ca fire pentru o lucrare... Iar ceea ce ai promis aici,daca vei ajunge la concluzia ca nu a fost ceva realizabil,nu e un pacat daca renunti.. Dumnezeu ne cere sa Il iubim pe El si pe aproapele nostru...Restul va adauga El Asta de fapt am si vrut sa adaug,ca Dumnezeu va salva Romania nu datorita rugaciunilor noastre ,ci El va conduce destinele acestei tari asa cum Va crede de cuviinta.. Noua nu ne cere decat un lucru: sa ne pocaim de pacatele noastre si sa-L iubim..... De ce nu facem mai intai asta,ceea ce ne cere El,si apoi alte proiecte? Nu ne ascundem de noi insine? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Salvati Copenhaga! | andreicozia | Generalitati | 7 | 03.01.2010 04:45:16 |
salvati o viata | andreicosminus | Umanitare | 0 | 30.12.2009 17:57:32 |
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 21:13:19 |
Salvati Iconostasul de la Cotroceni | simona76 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.03.2009 09:56:37 |
salvati un suflet | bm | Generalitati | 18 | 02.09.2007 15:10:53 |
|