![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca printre victimele Dictaturii Tariste sau Staliniste exista si victime COLATERALE face parte TOT din planul lui Dumnezeu...si asta se va vedea mai incolo, desi deja se vede pentru cei care vad! La fel ca si vaccinurile, prin administrarea lor sunt salvate milioane de vieti insa mai mor si citeva sute de oameni care au intoleranta la ele |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cand din nebunie omori omul zici ca face parte din planul lui Dumnezeu????????? una e ca Dumnezeu sa ingaduie ca sa se vadeasca credinta copiilor sai si alta e sa spui ca asta face parte din planul lui Dumnezeu. daca s-ar introduce si elementul religios in conducerea tarii poate ca nr abuzurilor , al faradelegilor ar scadea simtitor(cu conditia ca acel "element religios" sa fie un crestin autentic)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
STALIN El a fost pus de Dumnezeu in rolul de salvator al ORTODOXIEI MONDIALE! Fara el Ortodoxia ar fi pierit! iar noi acum, daca mai existam,! am fi pendulat intre sclvagism la nemti sau ingrosam rindurile la camerele de gazare |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
MONGOLUL, Film | andreicozia | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 19.09.2010 03:18:13 |
LENINGRAD, film | andreicozia | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 19.09.2010 02:38:28 |
Un film frumos | ViermeSiNuOm | Generalitati | 0 | 07.08.2010 22:27:28 |
|