![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
19-buna.Ai citit despre raul bun? 20-nu,critica(mai bine zis discutia,analiza)este buna daca este facuta in scop constructiv.Legea s-a dat pt. a stopa violenta.Asta demonstreaza lipsa de capacitate de a dialoga. 21-da,numai ca nu se poate demonstra,suntem parte a divinitatii,nu poti demonstra ca esti ce nu esti.Reputatul astrolog Jose Luis Rodriguez,a afirmat ca nu cunoastem mai mult de 10% din universul ce ne inconjoara,asa ca... Sfatul meu: citeste mai mult,mai bine,mai detasat,mai matur.Apropo,ai dat raspuns lui Strajeru?Ai foarte mult de lucru,Strajeru ti-a facut o lucrare exceptionala,personal am copiat-o sa o pot citi mai pe indelete. |
|
|
|||
|
|||
|
A avut vreo revelatie, reputatul astrolog?
|
|
|
|||
|
|||
|
Then there are the fanatical atheists whose intolerance is the same as that of the religious fanatics, and it springs from the same source . . . They are creatures who can't hear the music of the spheres. (The Expanded Quotable Einstein, Princeton University Press, 2000 p. 214)
Geoff - It is interesting that Einstein refers to the 'music of the spheres', a perfect description of the the spherical standing wave structure of matter in Space! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stiai ca Einstein a gresit cu privire la afirmatia cu Dzeu si zarurile? Sau ca, cel putin, nu a putut sa isi demonstreze afirmatia, ca era o afirmatie bazata pe credinta? |
|
|
||||
|
||||
|
Ti se pare tie, si altora, ca de fapt joaca zaruri. Ateii sunt in stare sa-si imagineze orice ca sa-L scoata pe Dumnezeu din ecuatie.
|
|||
|
|||
|
Cred ca stii foarte bine ca mie personal nu mi se pare; nici ca joaca nici ca nu joaca. Era o figura de stil, in legatura cu determinismul acestui univers. Vroiam sa subliniez ca afirmatiile bazate pe credinta, cum a fost cea a lui Eistein, nu au nici o valoare.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu,este om de stiinta,lucreaza la un centru international din Chile.
|
|
|
|||
|
|||
|
Trecind peste faptul ca, probabil, omul e astronom si nu astrolog, te-as ruga sa imi dai sursa primara din care sa rezulte cele spuse de tine
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce diferenta este intre astrologie si astronomie?Afirmatiile au fost facute recent,odata cu publicarea descoperirii unor planete.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Or fi fost facute, nu zic nu, desi nu am gasit pe net nici o referire la vreun astronom cu acest nume, cu atit mai mult despre un celebru astronom. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 15.12.2011 18:43:48 |
| Invidia impiedica orice bucurie | jonella | Intrebari utilizatori | 5 | 25.05.2010 19:19:57 |
| Orice veți cere de la Tatăl în numele Meu El vă va da | luceafaruldincer | Din Noul Testament | 24 | 28.03.2010 22:50:08 |
| Sunt ateu, intrebati-ma orice! | AteulCelRau | Generalitati | 1449 | 11.03.2010 09:44:01 |
|
|