Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2010, 16:28:27
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Nu, eu zic mai bine. Sa le dam in cap. Uite eu acum daca ies din casa cred ca, si sunt sigura de fapt, nici un om pe care il intalnesc nu este ortodox. Eu cred ca daca facem asa o sa castigam multe suflete pentru Hristos. Ce zici, te prinzi?
Alta argumentare tipic ecumenista! Daca nu te rogi cu ereticii inseamna ca "vrei sa le dai in cap"! Daca esti impotriva dialogului ecumenic inseamna ca esti fanatic!

Atunci ai curajul sa'i numesti pe Sfintii Parinti fanatici vazand ca AU FOST IMPOTRIVA ERETICILOR?

Ecumenismul este erezia ereziilor dar defapt tu "nu te prinzi"...

Sper ca acum sa n'o dai cotita afirmand ca defapt asta e un dialog pentru aducerea eterodocsilor in sanul Ortodoxiei, s.a.m.d. pentru ca te voi trimite rapid sa vizionezi documentul de la Balamand UNDE SE AFIRMA CA ROMANO-CATOLICISMUL E SORA (sora mai mare din punctul de vedere al Vaticanului) Ortodoxiei!

Citat:
Antonio, ai 18 ani. Cand ai avut timp sa le inveti pe toate?
Mai citeste postarile mele pe acest forum!

Citat:
Si stii ce-i mai trist? Ca te dai bucovinean. Bucovina este un loc in care, pe de o parte ortodoxia este foarte puternica (cateodata habotnica si superficiala, pot sa spun) dar in acelasi timp a fost, si inca este, multiconfesionala si multinationala prin excelenta. Nu exista targusor un pic mai rasarit in care sa nu fie macar o biserica catolica, sa nu mai spun ca adunarile neoprotestante sunt si ele prezente mai peste tot, dar asta e cu totul alta problema. Dar ura fata de catolici in special, asa cum manifesti tu, nu exista in Bucovina. Asa cum nu au existat conflicte interetnice sau religioase. Mergi in Vatra Dornei si ai sa vezi pe aceeasi strada o biserica catolica, una ortodoxa, si o sinagoga (parasita si darapanata, ce e drept), si nu-s de ieri de azi de cand cu miscarea ecumenica, ci toate trei sunt vechi de cel putin 150 de ani daca nu mai mult. Mergi martea seara la biserica catolica din Suceava si ai sa vezi ca este plina, si ca destui de multi nu sunt catolici, ci ortodocsi, ortodocsi care duminica, daca merg la biserica, merg la una ortodoxa. Rugaciune ecumenica se intampla vrei sau nu vrei, cu sau fara saptamana de rugaciune ecumenica.

Bucovinean nu a fost niciodata echivalent cu calendarist, sau anti-catolic, sau jihadist. Asa ca nu stiu ce fel de bucovinean esti tu.

Acelasi "tam-tam": ura, fanatism, s.a.m.d. Ceva nou nu mai ai?

Vorbesti despre Bucovina ca si cum ar fii un bordel olandez unde toleram tot! Toleram ereticii, toleram homosexualii, toleram sectantii cu femei preot si alte blasfemii!

Si'n orasul meu avem o biserica romano-catolica si o sinagoga, vazand ca jidovii in trecut au fost majoritari! Dar asta nu inseamna nimic! Nu inseamna ca se afla in Adevar, nu inseamna ca ar trebui sa facem rugaciuni cu ei!

Te trimit sa asculti alt bucovinean, pe Parintele Gheorghe Anitulesei.

http://www.ortodoxmedia.com/inregist...ica-Ortodoxiei

Si'nchei cu un Sfant Parinte (nu m'ar mira sa'l combati si pe acesta)!

Sf. Efrem Sirul: "Vai acelora care se intineaza cu blasfemiatorii eretici! Vai acelora care batjocoresc Dumnezeiestile Scripturi! Vai de cei citi murdaresc sfinta credinta cu eresuri sau incheie vreo intelegere cu ereticii!"
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Raspunsul lui Danion Vasile la acuzatiile de "propaganda stilista" BogdanF2 Generalitati 45 25.06.2015 13:51:02
blog part 2 padrevicentiu Generalitati 5 14.06.2010 23:15:49