Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2010, 16:30:47
01andrei01 01andrei01 is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de johnman Vezi mesajul
m-am informat si eu cat de cat,dar nu miroase a bine traba asta cu Fenomenul asta
depinde unde te-ai informat,oricum nu te obliga nimeni sa crezi.Dumnezeu nu a chemat la el cu forta,cine vrea se duce cine nu,va da socoteala in fata lui,oameni astia pana la urma nu au facut nici un rau si nu ne obliga sa ii credem.
Eu sunt nou pe aici si am ramas uimit cum "tipa" unii ca nu este adevarat,aducand fel de fel de argumente mincinoase sau nevinovata.Dar totul ramane la latitudinea si la gandirea fiecaruia.Eu unul cred ca este adevarat Cuvantul lui Dumnezeu si ori ce ar zice unu sau altu,nu cred pentru ca am avut si eu clipe indoielnice si am vazut cu ochii mei cum se implineste spusele Domnului.Acum depinde de fiecare.
Vechi 19.01.2010, 17:59:18
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de johnman Vezi mesajul
m-am informat si eu cat de cat,dar nu miroase a bine traba asta cu Fenomenul asta
poi dumneata cine crezi ca a facut treaba aia la care simți și dumneata că miroase ceva... cine?

îți spun eu de unde vine mirosul...

mulți dintre saduchei și farisei au cam făcut pe ei de frică...

le era frică să nu-și piardă ceva... nu prea știu bine ce anume... cred ca minciunile că se pare ca este unii care țin mai mult la bogăția mîndriei și minciunii de acum și de aici decât la ceea ce va fi cu ei cândva...

și din iconomia asta viceversată le vine lor o putoare vrajbitoricească de nu mai pot sa recunoască altora că se înșală și de asta mulți se lasă amagiți de pisici și de șerpi înfricoșați în fățărnicie asemenea lor...

deci vezi, mirosul ieșit se întinde... și or să răspândească unii zvonul că e de la Fenomen... dar niciunii nu catadicsesc să caute mai bine de unde se ridică putoareaoareaoa... poi de unde crezi dumneata ca se ridică mirosul? ia adulmecă dumneata mai bine... ia să vedem...

că eu am impresia ca pisika și-a acoperit cu nisip roadele rodite în curtea altora... și apoi zice unora că parcă se simpte un miros de undeva și ne îndeamnă să căutăm... și noi căutăm ca fraierii... cuprinși de îndoială... de boală...

poi nu e clar ca hoțul strigă mereu hoții? nu e clar ca mincinosul se julă că nu fulă dal l-am plins cu lața-n gulă? căci cine se scuză se acuză... deci până la urmă a ce-ți miroase?

''mâniați-vă dar nu greșiți''
''căci și cine se mânie pe fratele său săvârșește crimă și adulter...'' ceva de genul ăsta că citatele mele nu sunt exacte fiindcă uit tot... sunt ca un burduf spart... dar ceea ce e ciudat e că păcatele nu curg afară ci ele rămân și curge numai înțelepciunea de rămîn prost de tot... uitând tot de la mână pînă la gură... căci cineva imi suflă mereu... nu poți, nu poți, ... asta ca să mă mîndresc și să cred că pot... ca dacă mi se suie la cap că pot ceva deja gata am cazut în idolatrie și incep să latru la lună că iată că am ajuns să pot... deci sunt puternic... și de+aicea gata putoareoareoa... iar unii chiar simt ca se ridică ceva miros... iar dacă pute atunci pute... duh impuțit... dar fericiți cei săraci cu duhul, adică aia-s fericiți care-i rabdă pe împuțiți... pe noi ăștia adicătelea...

dar pisika...

pisicuță pispispis
te-am visat azinoapte-n vis
te spălai, te pieptănai
fundă roșie-ți puneai...

Last edited by vsovivi; 19.01.2010 at 18:09:24.
Vechi 19.01.2010, 18:32:51
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
...-ca o cinstec ucenicii ei pe mama gigi, ca pe preasfanta maria nu-i de mirare
Citat:
-shi pentru ce sa aiba staretz cand domnul este staretzul lor, pentru ce sa aiba preotzi cand domnul este preotul lor, nu are prooroci pentru ca domnul este proorocul lor, nu are monahi caci sunt popor ales de dumnezeu,
Vechi 19.01.2010, 18:44:01
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
poi de ce iar ai adoptat minciuna shi batjocura ca argumente?

tzi-e ciuda ca iata a mai aparut un credincios al singurului Dumnezeu? căci 01Andrei01 crede în Cuvîntul lui Dumnezeu spre deosebire de voi restul care L-ați pârăsit și acum aruncați cu mocirlă din laturi fiind hrăniți de la mijloc.

sau crez ca pot să-ți tolerez atitudinea asta prin care l-ai etichetat pe andrei cu 00 care se pune pe WC-uri... nu ți-e rushine sa minți și sa etichetezi în acest fel?

cum nu s-au implinit proorociile?

toate s-au împlinit și se împlinesc mereu!

Regele a venit în țara, familia ceausescu a fost ucisă de acoliții lui că nu s-au pocait nici după 77... și toate toate se împlinesc fiindca Hristos este Proorocul...

iar cei ce se incapațîneaza sa ceara minuni și minciuni ca sa nu creadă și mai abitir e treaba lor... dar celor ce citesc și sunt cinstiți cu ei înșiși și cu Dumnezeu n-au cum sa nu creadă... dar piszmașii nu pot să creadă fiindcă la place mai mult slujirea pisicii frigoase căci ii indeamna la celuită de mâncare stricată de calitate blestemată pentru puiul de năpârcă spălat în laptișor de matca omida foarte nemulțumit ca nu se închina la unchiul laBan... ori ca nu i se prevesteshte de la ducul pitonicesc ce abea ashteapta sa te treyeshti ca eshti tocmai în curs de a fi mâncat de sșarpele Booua... Boouaua...

deci Andrei nu te lua dupa fata ista, ca MM nu stie ce zice iar la final o sa-și înghită limba... că o sa i-o friga dracul... dar eu ma rog pentru limbuța ei sa aiba Domnul mila de noi, și de mine și de ea, ca nu-s eu mai bun ca ea... ca daca aș avea eu verva și credința pentru Domnul asa cum are ea in contra ce bine mi-ar fi sufletului meu... dar eu ma mîndresc și ma îngâmf cînd mă leapăd... și ma nemulțumesc ca aud de Hristos... așa ca din reflex, dar nu e reflex și nici instinct ci e lene și putoareoareoa...

deci sa credeți ca e sigur adevarata lucrarea celor 7 trâmbițe și sigur nu e un mort ci e Cuvântul lui Dumnezeu... va spune unul care shtie... dar nu e cel ce shtie sau cel ce aleargă... că parcă așa zicea sf ap Pavel... ci este Unul aici mai mare ca Templul shi ca Altarul! ... dar aveți de grija ca tot aici este înțelepciunea!
Trist, foarte trist. OTV curat, monser!
Vechi 19.01.2010, 18:52:20
Banned

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovi
...-ca o cinstec ucenicii ei pe mama gigi, ca pe preasfanta maria nu-i de mirare

Citat:
-shi pentru ce sa aiba staretz cand domnul este staretzul lor, pentru ce sa aiba preotzi cand domnul este preotul lor, nu are prooroci pentru ca domnul este proorocul lor, nu are monahi caci sunt popor ales de dumnezeu,
dragul meu sergiu, ce ai pățit?

nu e clar?

pe mama Gigi, pe Trâmbița Domnului o cinstec copiii ca pe Maica Domnului căci ea este fata Moșului și nu fata babei din poveste, ea este asemenea lui Moise pentru vremurile noastre și este fiica Preasfintei Maria căci ea a grijit-o de mică, fiindcă n-avea cine... deci cinstind-o pe ea, pucioșii, ca pe Maica Domnului, nu fac altceva decât să mulțumească lui Dumnezeu pentru darul Său, Har peste Har...

și da, sau ce crezi dumneata, că Moise sau Ilie sau Varnasufie și Ioan trebuiau să faca ascultare de oameni sau de Dumnzeu? firește respectând pe maimarii lor și închinându-se maimarilor, dar nu și cu sufletul, căci sufletul și l-au închinat numai lui Dumnezeu... iar unii din ei și trupul și nu numai sufletul...

''Eu Sunt Domnul Dumnezeul Tau; Să nu ai alți dumnezei afară de Mine.
Să nu-ți faci... ''
Vechi 19.01.2010, 18:58:58
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi, nu pot să nu mă minunez de sinceritatea ta, așa cum zici: "eu ma stradui sa-i cred shi sa-i urmez ".
Nu te mai strădui atâta, pentru că e o cale și mai simplă. Eu mă gândesc că acum, după ce te-ai dumirit că pucioșii sunt "fratzii tai", cel mai bine este să-ți iei inima în dinți și așa să te prezinți direct lor. De exemplu: le dai un Mail scurt, scurt: "Eu sunt Vsovi", apoi te semnezi cu semnătura ta obișnuită:
[COLOR=red]+,vs[COLOR=yellow]o[/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]vi~[/COLOR][COLOR=yellow][COLOR=red]so[/COLOR]vi[/COLOR][COLOR=blue]diu=[/COLOR][COLOR=#000000]intRAT,PăkfeagreșesOrtodox_[COLOR=plum]Țăt[/COLOR]? [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]GL[/COLOR][COLOR=yellow]um[/COLOR][COLOR=blue]ea+[/COLOR]antiGLumeaLUmii=FUmgriJ;vrinăGâdÎnrezuSMiMîMu-IRpaRR[COLOR=plum]s[/COLOR]n[COLOR=plum]lă[/COLOR]
DISTRAȚIea-i numeletău/pLăudărojENE INterI[COLOR=plum]Odor[/COLOR]+bd+ălib LaSHENGHEENa
Alungă DD pe Ăl RăU,suicigashK bucgurea d'Mesi[COLOR=plum]EUjj[/COLOR],după PreaSfanta(voia3Ta+)
DEsJiCHEPTgaFulljGERmînvâr jig sL'p[COLOR=plum]rrOZ[/COLOR]eNkPANdtEL,[COLOR=red]dr[/COLOR]SlaOaFumT'SLAșUȘexY,supe[COLOR=plum]RSdznFATz[/COLOR]+ID
:-(PileOqqqZOOFagEA,BAcAs-aLin,d3xNeCHR,jĂmînăTrUFexaj,pATH-pOtrivitNIcT,[COLOR=red]IU[/COLOR]mbui[COLOR=plum]BARa[/COLOR],mINTeReS42)-:

Ei o să-și dea imediat seama cu cine au de-a face, că e foarte perspicaci din fire, au nasul fin. O să zică pe loc: " Hait! Ăsta-i de-la nostru! Să nu-l scăpăm.". Și imediat o să-ți răspundă și ei printr-un Mail și o să te cheme la Pucioasa, ca să le faci o vizită preliminară, pentru a se convinge că ai numai gânduri bune, și după aia o să te integreze și pe tine în sistem.
Să vezi ce bine o să-ți meragă în continuare! O să-mi mulțumești pe urmă și-n culcare, ș-n sculare, pentru acest sfat prietenesc.
M-a amuzat postul tau! Ce sa zic, s-a mutat spitalul 9 pe forum! Nu vreau sa fiu critic si nici nu pretind sa detin Adevarul dar ce am citit pe acest topic este mult, mult prea mult! Pun pariu ca alde antenele si protv-ul au zeci de ore filmate cu astia si cand or vrea sa loveasca pe fata in ortodoxie o sa le dea drumul. Si o gramada de lume se va poticni. Foarte trist...
Vechi 19.01.2010, 19:01:40
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Trist, foarte trist. OTV curat, monser!
mă întreb cine sau ce anume plânge în tine... ce ai pierdut? iluziile de măriri deșarte induse de gLume?

sau e OTV-ul de vină că după ce a fost închis a reușit iar să emită...

sau tu te gândești la Elodia... poi nu se vede ce justiție și poliție avem? de ce crezi că e nevoie de DDD (Dan Diaconescu în direct) dacă toate sunt așa de cinstite și drepte și corecte în țara asta ortodoxă... poi țara e ortodoxă dar noi ne-am păgînizat sau am devenit cu toții vameși... că doar e cea mai sigură meserie și care îți dă mândria că iată faci ceva bun pentru țară: ucizi pe prooroci cu pietre și prigonești pe vaduve și pe orfani... uitând că proorocii sunt trimiși de Dumnezeu ca să ne sculăm din moarte...

Robul lui Hristos, Slujitorul Domnului, scoală ca să facem voia sfintei Treimi...
Vechi 19.01.2010, 19:18:07
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
pe mama Gigi
Asa-i spuneti lu' Becali mai nou?
Miluieste-ne Doamne si da-ne minte ca restul de bine de rau avem!

Am si eu o rugaminte daca se poate: nu mai folositi aiurea numele Maicii Domnului, numele lui Iisus Hristos, Dumnezeu, Duhul Sfant etc. Nu spuneti "fiica Maicii Domnului" pentru ca este blasfemie. Dumnezeu este Tatal Nostru dar Maica Domnului (dupa cum spune si numele) a avut UN FIU de la Dumnezeu si care s-a numit Iisus Hristos! Stiu ca vorbesc degeaba dar daca aveti macar un pic de bun-simt si sanatate mintala... va rog frumos, va implor!

PS Nu stiam nimic despre acesti Puciosi, am intrat pe site-ul lor si am citit acea poveste a Verginicai. Povestea in sine este trista, Dumnezeu s-o ierte! Dar in rest ideia si ce se prezinta acolo odata ca nu are substanta, doi - nu are coerenta, trei - este scris de cineva cu maxim 8 clase, patru - este bullshit pur (parerea mea)! Sa pui scrieri din alea alaturi de Biblie mi se pare iarasi mult prea mult! Sa ne ierte Dumnezeu pe toti!
Vechi 19.01.2010, 19:27:33
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
mă întreb cine sau ce anume plânge în tine... ce ai pierdut? iluziile de măriri deșarte induse de gLume?

sau e OTV-ul de vină că după ce a fost închis a reușit iar să emită...

...
Nu am TV de 2 ani. Am 2 calculatoare in schimb: de birou si portabil. Ii las pe altii sa "savureze" laturile de la TV.
Vechi 19.01.2010, 19:53:46
01andrei01 01andrei01 is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit pacat

Pacat de cei ce au urechii sa auda dar nu are ochii sa vada,multe lucruri anunta sfarsitul.Cutremur mare in haiti,desert inundat,meteorit care se indreapta spre noi...astea nu le vede nimeni,pana nu da Dumnezeu o suferinta mare peste noi,nu o sa credem niciunu.Caci pt noi e mai usor sa zicem ca e secta adevarul si sa hulim,decat sa credem si sa ne fie bn.multe are omul de suferit in urma acestor pacate...trezirea fratilor
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40