![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt nou pe aici si am ramas uimit cum "tipa" unii ca nu este adevarat,aducand fel de fel de argumente mincinoase sau nevinovata.Dar totul ramane la latitudinea si la gandirea fiecaruia.Eu unul cred ca este adevarat Cuvantul lui Dumnezeu si ori ce ar zice unu sau altu,nu cred pentru ca am avut si eu clipe indoielnice si am vazut cu ochii mei cum se implineste spusele Domnului.Acum depinde de fiecare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
îți spun eu de unde vine mirosul... mulți dintre saduchei și farisei au cam făcut pe ei de frică... le era frică să nu-și piardă ceva... nu prea știu bine ce anume... cred ca minciunile că se pare ca este unii care țin mai mult la bogăția mîndriei și minciunii de acum și de aici decât la ceea ce va fi cu ei cândva... și din iconomia asta viceversată le vine lor o putoare vrajbitoricească de nu mai pot sa recunoască altora că se înșală și de asta mulți se lasă amagiți de pisici și de șerpi înfricoșați în fățărnicie asemenea lor... deci vezi, mirosul ieșit se întinde... și or să răspândească unii zvonul că e de la Fenomen... dar niciunii nu catadicsesc să caute mai bine de unde se ridică putoareaoareaoa... poi de unde crezi dumneata ca se ridică mirosul? ia adulmecă dumneata mai bine... ia să vedem... că eu am impresia ca pisika și-a acoperit cu nisip roadele rodite în curtea altora... și apoi zice unora că parcă se simpte un miros de undeva și ne îndeamnă să căutăm... și noi căutăm ca fraierii... cuprinși de îndoială... de boală... poi nu e clar ca hoțul strigă mereu hoții? nu e clar ca mincinosul se julă că nu fulă dal l-am plins cu lața-n gulă? căci cine se scuză se acuză... deci până la urmă a ce-ți miroase? ''mâniați-vă dar nu greșiți'' ''căci și cine se mânie pe fratele său săvârșește crimă și adulter...'' ceva de genul ăsta că citatele mele nu sunt exacte fiindcă uit tot... sunt ca un burduf spart... dar ceea ce e ciudat e că păcatele nu curg afară ci ele rămân și curge numai înțelepciunea de rămîn prost de tot... uitând tot de la mână pînă la gură... căci cineva imi suflă mereu... nu poți, nu poți, ... asta ca să mă mîndresc și să cred că pot... ca dacă mi se suie la cap că pot ceva deja gata am cazut în idolatrie și incep să latru la lună că iată că am ajuns să pot... deci sunt puternic... și de+aicea gata putoareoareoa... iar unii chiar simt ca se ridică ceva miros... iar dacă pute atunci pute... duh impuțit... dar fericiți cei săraci cu duhul, adică aia-s fericiți care-i rabdă pe împuțiți... pe noi ăștia adicătelea... dar pisika... pisicuță pispispis te-am visat azinoapte-n vis te spălai, te pieptănai fundă roșie-ți puneai... Last edited by vsovivi; 19.01.2010 at 18:09:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu e clar? pe mama Gigi, pe Trâmbița Domnului o cinstec copiii ca pe Maica Domnului căci ea este fata Moșului și nu fata babei din poveste, ea este asemenea lui Moise pentru vremurile noastre și este fiica Preasfintei Maria căci ea a grijit-o de mică, fiindcă n-avea cine... deci cinstind-o pe ea, pucioșii, ca pe Maica Domnului, nu fac altceva decât să mulțumească lui Dumnezeu pentru darul Său, Har peste Har... și da, sau ce crezi dumneata, că Moise sau Ilie sau Varnasufie și Ioan trebuiau să faca ascultare de oameni sau de Dumnzeu? firește respectând pe maimarii lor și închinându-se maimarilor, dar nu și cu sufletul, căci sufletul și l-au închinat numai lui Dumnezeu... iar unii din ei și trupul și nu numai sufletul... ''Eu Sunt Domnul Dumnezeul Tau; Să nu ai alți dumnezei afară de Mine. Să nu-ți faci... '' |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
mă întreb cine sau ce anume plânge în tine... ce ai pierdut? iluziile de măriri deșarte induse de gLume?
sau e OTV-ul de vină că după ce a fost închis a reușit iar să emită... sau tu te gândești la Elodia... poi nu se vede ce justiție și poliție avem? de ce crezi că e nevoie de DDD (Dan Diaconescu în direct) dacă toate sunt așa de cinstite și drepte și corecte în țara asta ortodoxă... poi țara e ortodoxă dar noi ne-am păgînizat sau am devenit cu toții vameși... că doar e cea mai sigură meserie și care îți dă mândria că iată faci ceva bun pentru țară: ucizi pe prooroci cu pietre și prigonești pe vaduve și pe orfani... uitând că proorocii sunt trimiși de Dumnezeu ca să ne sculăm din moarte... Robul lui Hristos, Slujitorul Domnului, scoală ca să facem voia sfintei Treimi... |
|
||||
|
||||
![]()
Asa-i spuneti lu' Becali mai nou?
Miluieste-ne Doamne si da-ne minte ca restul de bine de rau avem! Am si eu o rugaminte daca se poate: nu mai folositi aiurea numele Maicii Domnului, numele lui Iisus Hristos, Dumnezeu, Duhul Sfant etc. Nu spuneti "fiica Maicii Domnului" pentru ca este blasfemie. Dumnezeu este Tatal Nostru dar Maica Domnului (dupa cum spune si numele) a avut UN FIU de la Dumnezeu si care s-a numit Iisus Hristos! Stiu ca vorbesc degeaba dar daca aveti macar un pic de bun-simt si sanatate mintala... va rog frumos, va implor! PS Nu stiam nimic despre acesti Puciosi, am intrat pe site-ul lor si am citit acea poveste a Verginicai. Povestea in sine este trista, Dumnezeu s-o ierte! Dar in rest ideia si ce se prezinta acolo odata ca nu are substanta, doi - nu are coerenta, trei - este scris de cineva cu maxim 8 clase, patru - este bullshit pur (parerea mea)! Sa pui scrieri din alea alaturi de Biblie mi se pare iarasi mult prea mult! Sa ne ierte Dumnezeu pe toti!
|
||||
|
||||
![]()
Nu am TV de 2 ani. Am 2 calculatoare in schimb: de birou si portabil. Ii las pe altii sa "savureze" laturile de la TV.
|
|||
|
|||
![]()
Pacat de cei ce au urechii sa auda dar nu are ochii sa vada,multe lucruri anunta sfarsitul.Cutremur mare in haiti,desert inundat,meteorit care se indreapta spre noi...astea nu le vede nimeni,pana nu da Dumnezeu o suferinta mare peste noi,nu o sa credem niciunu.Caci pt noi e mai usor sa zicem ca e secta adevarul si sa hulim,decat sa credem si sa ne fie bn.multe are omul de suferit in urma acestor pacate...trezirea fratilor
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|