![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Daca un popa e prost pregatit in teologie, cine il trage la raspundere? Enoriasii? Cei dintre care o parte nici nu au citit biblia si habar nu au de istoria crestinismului? Deci treaba aia cu tocitul coatelor nu se transfera in lumea reala in acelasi fel, pentru ca responsabilitatile celor doua meserii sunt total diferite. La fel si consecintele, in caz de erori. Citat:
Cat despre spaga, obiceiul va exista atata timp cat Statul plateste salarii disproportionat de mici. Ti se pare normal ca un medic rezident, dupa 6, 7 ani de scoala sa aiba salariu 1000 ron net? Citat:
Pana la urma, a gasit un preot tanar, foarte de treaba, care a batut drumul din celalalt capat al orasului, in plina iarna, si l-a impartasit pe bunicul meu. La slujba de inmormantare bunica mea a insistat ca la slujba sa participe si preotul care l-a impartasit. S-a lasat cu scandal. Dupa indelungi negocieri, preotul celalalt a acceptat, dar greu. Foarte teritorial omul. Asta ca sa nu iti spun si ca urmatorul preot al bisericii respective, dupa ce el moare sau iese la pensie, e fiul lui. E un lucru foarte bine stiut ca parohiile se iau pe spaga, din simplul motiv ca odata ce ai una, ies bani. Cu cat e mai bogata parohia, cu atat mai mare spaga.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Icoanele din scoli | alexina | Stiri, actualitati, anunturi | 95 | 03.03.2014 12:36:26 |
Scoli ortodoxe | iana | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 27.10.2013 23:04:36 |
De ce Biserica nu infiinteaza scoli ortodoxe pentru clasele I-VIII ? | Otilia12 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 82 | 09.06.2013 12:20:08 |
Religia in scoli | Maria_1 | Generalitati | 13 | 09.03.2012 15:08:56 |
Icoanele din scoli | eu4talk | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 26.06.2007 21:00:04 |
|