![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sfatuiesc in prezent pe cei care au necazuri sa mearga la biserica. Sa nu ajungem ca fariseul care se fericea ca nu este precum acel vames pacatos , dar nimeni nu stia ce este in sufletul vamesului , care se ruga si el intr-un colt al bisericii. |
|
||||
|
||||
![]()
Imi vine sa plang mult si sa nu ma mai opresc...Nici nu stiu ce sa mai spun.Doamne suntem mici si meschini si avem numai interese personale,dar te rog ajuta-ne!Salveaza-ne pe noi si ceilalti sa se salveze singuri cand s-or trezi.La biserica mergem tot din interese meschine,nu ca sa te gasim pe Tine,dar te rog gaseste-ne Tu!Noi poporul roman ne meritam soarta,dar totusi fa-ti mila de noi!Si cand se va duce totul de rapa vreau sa fiu si eu acolo printre ei,pentru ca acolo este locul meu,intre romani.Iar daca nu m-am rugat cand am stiut ca este nevoie,n-am tinut post si nu i-am pomenit in biserica si in rugaciunile mele si pe ceilalti nu merit altceva.Desi vedem ca este nevoie de ajutor,poate chiar Tu ne lasi sa vedem ca este nevoie de rugaciune ca sa ne poti ajuta.Dar vai acum nu suntem pregatiti,ca trebuie sa ne mai curatesti inainte,dar nu suntem hotarati sa venim poate in postul Craciunului,sau poate in postul Pastelui de la anul,dar pana atunci sa nu lasi sa se intample ceva rau romanilor,te rog!Ca noi ramanem aici pe forum si mai discutam pana atunci,aici ne gasesti.Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Gabriela: Catisma12
Au mai ramas urmatoarele catisme: 11, 14, 16-20. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
,,Si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri...'' - este un fragment din rugaciunea pe care o spunem indiferent daca avem mai multa sau mai putina dreptate. Inaintea lui Dumnezeu cel mai mare este cel care iarta. Cu totii gresim: cu voie sau fara voie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 28.02.2010 at 16:16:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dacă ți-aș spune ce ispite am de când a început postul ți-ar trece imediat supărarea. Îmi înghit lacrimile și merg mai departe căci știu cât mă iubește Dumnezeu așa ticăloasă cum sunt. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne miluește pe cei care mă urăsc,se sfădesc cu mine și mă ocărăsc;asemena și pe acei care mă grăiesc de rău;ca nu cumva vreunul din ei să pățească ceva rău pentru mine,necuratul,nici în veacul de acum ,nici în cel ce va să fie.Ci-i sfințește pe dânșii cu mila Ta,și-i acoperă de bunătatea Ta,preabunule Stăpâne.Amin
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Salvati Copenhaga! | andreicozia | Generalitati | 7 | 03.01.2010 04:45:16 |
salvati o viata | andreicosminus | Umanitare | 0 | 30.12.2009 17:57:32 |
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 21:13:19 |
Salvati Iconostasul de la Cotroceni | simona76 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.03.2009 09:56:37 |
salvati un suflet | bm | Generalitati | 18 | 02.09.2007 15:10:53 |
|