![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, spune-le tot ce gandesti.. :). Asta-mi aminteste de o discutie cu sora mea, in care mi-a spus ceva ce a deranjat-o la sotul meu atunci cand noi nu eram casatoriti. Am ramas masca: bine, soro, astepti 10 ani sa-mi spui asta? Ea s-a gandit ca nu ar fi facut nici un bine sa-mi spuna atunci ce o deranja, oricum o chestie minora.. Poate ca s-a gandit bine. Dar daca ajunge sa-mi spuna dupa 10 ani... Deci faci si tu cum crezi, pana la urma. Last edited by anna21; 22.01.2010 at 14:33:20. |
|
||||
|
||||
![]()
Să nu folosim cuvintele noastre în scopul clevetirii semenului nostru, ci pentru rugăciune și spre slava lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-o carte se spune ca una din caderile contemporane,este ca in adunari nu se mai vorbeste despre Dumnezeu,ci discutiile sunt despre lucruri desarte... Ni se pare prea mult ca atunci cand ne intalnim cu prietenii,sau intr-o colectivitate sa vorbim de Dumnezeu,dar asta e normalitatea.... Pentru ca pana la sfarsitul vietii avem de invatat despre viata duhovniceasca ,si cursul vietii il putem vedea ca o scara,ca un urcus spre Dumnezeu,iar asta inseamna sa fim aproape tot timpul cu mintea la lucrurile cele de sus... A vedea in fratele nostru o persoana mai rea decat noi,asta este o greseala pe care trebuie,pana intr-un sfarsit,sa o reparam,chiar daca pare foarte greu,chiar imposibil,dar daca cerem de la Dumnezeu acest har,cred ca ni se va da noua... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
judecata | lore86 | Generalitati | 20 | 08.05.2013 17:49:23 |
BARFA SI JUDECATA | iosif | Pocainta | 74 | 03.04.2013 14:50:25 |
Despre Judecata | patinina34 | Din Noul Testament | 16 | 09.03.2013 00:38:56 |
BARFA- rana a sufletului! | snowdrop | Generalitati | 58 | 21.03.2012 21:17:54 |
Judecata | patinina34 | Din Noul Testament | 6 | 04.01.2009 08:01:09 |
|