Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2010, 15:54:01
mirelat
Guest

Thumbs down rusine

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Deja ai inceput sa scazi in interes pt. mine . Orice om ,,slab" , vorba ardelenilor, atunci cind ajunge la capatul ideatiei sale si nu mai este in stare de nimic ia atitudinea copilareasca : mai, vrei sa fi banat ? zi mersi ca nu esti banat !
...
In orice caz sunt dezgustat. La ce iti foloseste multa instructie si virsta mai ,,coapta"daca te comporti precum surorile asociate, tinere si nelinistite ?
Crede tu ce vrei despre mine ca mie pina aici mi-ai fost de ajuns !
Zaharia, sa iti fie rusine obrazului pentru ceea ce i-ai scris aici lui Fani.
Si te mai dai de teolog si misionar, om serios la 47 ani. Bah!
Vechi 23.01.2010, 18:35:29
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Zaharia, sa iti fie rusine obrazului pentru ceea ce i-ai scris aici lui Fani.
Si te mai dai de teolog si misionar, om serios la 47 ani. Bah!
Sora draga, atita timp cit nu am nici o tangenta cu tine , nici o parola, nici o atingere cum iti permiti sa fi atit de grosolana ? Asteapta macar sa avem un contact direct si apoi 'om vedea !
Nu ma surprinde ca esti atit de impardonabila deoarece te manifesti conform capacitatilor tale dar ca nu esti in stare sa citesti si sa intelegi un mesaj si ca te erijezi in ,,aparatorul" altcuiva deja frizeaza prostul gust . Iti recomand sa citesti cu atentie si sa recitesti ceea ce am postat si sa revii cu pareri ca sa discutam si sa facem analiza pe text . Stiu ca a te exprima in limba materna , a gindi si a activa afectiv poate fi de multe ori extrem de dificil dar cu exercitiu se poate trece peste asta . Iti propun sa renunti la injurii pt. ca nu sta bine unei femei si sa revii mai calma ... daca ai ceva substanta ! Sa-mi precizezi cind m-am dat teolog-misionar .
Vechi 23.01.2010, 18:41:20
mirelat
Guest

Implicit oficial

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Sa-mi precizezi cind m-am dat teolog-misionar .
scrie (sau scria) pe pagina ta. si mi-ai scris mai demult si pe mp. sorry, nu mai am mesajul ca sa-l transcriu aici.

Zaharia,

Cred ca ai intins coarda prea mult. Tin sa te anunt ca voi cere admin-ului banarea ta de pe acest forum, pentru jigniri repetate aduse membrilor.
Vechi 23.01.2010, 19:10:37
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit iubire?

eu cred ca ar fi cazul sa incercam sa trecem peste orgolii si sa ascultam/ intelegem opinia celuilalt.
Sa avem o atitudine macar matura.. daca nu crestina.
Asta cu banarea este o atitudine de "spuseee lu' tovarasa".
Mai ales ca banarea nu este ceruta pentru postari cu adevarat hulitoare ale unora, nici pentru postari cu tenta sexuala (ale acelorasi!), nici pentru erezii grosolane etc.

Suntem atenti la mesaj sau la felul in care este exprimat?
Daca vrem sa banam... va rog sa aplicam aceleasi reguli pentru TOTI forumistii.
(nu doar pentru cei ale caror opinii deranjeaza)

Last edited by anna21; 23.01.2010 at 19:17:57.
Vechi 23.01.2010, 19:24:19
mirelat
Guest

Implicit

anna, it's done!@

te inseli amarnic in ceea ce priveste chestiunea cu "tovarasa". nu era o amenintare copilaroasa, ci o luare de atitudine.
este vorba de niste reguli de buna cuviinta si convietuire pasnica aici pe forum, limbaj civilizat, etc pe care acest user "zaharia_2009" le incalca in mod repetat, nu de ieri, de azi. nu am remarcat aceasta la membrii pe care el ii dispretuieste.
din contra, si Fani si Noesis si altii/ altele sunt cat de cat echilibrate si evita atacurile la persoana.

daca tu personal ai alte probleme/ nemultumiri, be my guest! ia atitudine si cere masurile de cuviinta.

Last edited by mirelat; 23.01.2010 at 19:31:10.
Vechi 23.01.2010, 21:16:55
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Mai ales ca banarea nu este ceruta pentru postari cu adevarat hulitoare ale unora, nici pentru postari cu tenta sexuala (ale acelorasi!), nici pentru erezii grosolane etc.
Of, of, asta ai inteles din ce-am scris eu, macar daca-i avea curajul chiar sa spui pe nume.

Anca: Adevarul este unul singur, problema este ca noi vedem adevarul din diferite perspective, unii mai din umbra, unii mai dintr-o parte, altii dintr-alta.
Vechi 23.01.2010, 20:05:54
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
scrie (sau scria) pe pagina ta. si mi-ai scris mai demult si pe mp. sorry, nu mai am mesajul ca sa-l transcriu aici.

Zaharia,

Cred ca ai intins coarda prea mult. Tin sa te anunt ca voi cere admin-ului banarea ta de pe acest forum, pentru jigniri repetate aduse membrilor.
Atitudinea ta este impardonabila . Ce pot sa mai zic , fa ceea ce-ti porunceste patronul tau !
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce rugaciune spunem pt servici nou? Mirela0110 Generalitati 7 21.11.2011 15:35:25
cat de puternic este satana pana la urma? victortiti89 Generalitati 20 16.06.2011 19:33:03
ce s-a intamplat pana la urma? victortiti89 Din Noul Testament 1 20.05.2011 08:49:05
De ce ne temem sa-I spunem numele ? Mihnea Dragomir Intrebari utilizatori 17 27.02.2011 12:56:05
Ce este pana urma adevarata credinta? annajanette Generalitati 21 17.06.2010 08:52:08