![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Un manuscris descoperit nu demult la Roma aparținand lui Nostradamus spune că în 2006 va izbucni al treilea război mondial si va dura pana in 2012... Credeti ca acesta a izbucnit intr-adevar cu 3 ani in urma?... Traducerea noului manuscris o puteti studia pe http://lacrimiortodoxe.blogspot.com/.
"Inima infranta si smerita, Dumnezeu nu o va urgisi..." Last edited by lacrimi; 12.11.2009 at 14:42:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa vedem cine o sa aiba dreptate. Dar daca o sa castig eu, promiti sa nu mai crezi tot felul de tampenii? |
|
||||
|
||||
![]()
astia ai lui nostradamus cine o citit cartile pe care le-o scris nostradamus
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Plus ca... nu am auzit de Nostradamus sa fi fost cine stie ce vietuitor crestin. De aceea, fara a cerceta cazul sau omul (riscand a vorbi in necunostinta de cauza) spun ca Nostradamus a fost un inselat.
|
|||
|
|||
![]()
Tot ce a scris despre viitor sa intimplat asa ca nu putem spune ceva inpotriva acestor fapte.Sa nu uitam ca a contribuit si el cu unele lucruri la aceasta lume si poate cu mult mai mult decat noi cei care criticam anumite lucruri pe care nu putem sa le intelegem.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa nu supraapreciem un "ajutor" mai mult aparent decat real venit prin astfel de metode. Eu cred ca mai mult a tulburat si creat sete de senzational decat a ajutat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Viziunile pe care lea avut nu au fost de la el putere ci de la DUMNEZEU pentru ca au vorbit de ce o sa fie in viitor si sa intimplat aceste lucruri pe care el lea scris in acele catrene.Eu nu clasific credinciosii care face mai mult sau mai putin.Am aratat ca a contribuit mai mult ca noi si cind spun noi ma refer la cei care nu le pasa de nimic si isi irosesc viata in placere si pribegie.El nu a vrut sa creeze acest lucru dar cei care au descoperit aceste catrene au profitat si au creeat senzationalul.Sa nu uitam ca el era israelit si avea credinta VT iar pe acel timp erau omoriti cei care erau de alta credinta deci nu avea nici un interes sa arate viziunile lui lumii ca ar fi pierdut viata. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
aveti vreo parere la "poezia" aceasta? | nimicbun | Generalitati | 2 | 12.12.2010 18:49:21 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|