![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa toate cele vazute in ultimele zile cine al cui uns mai este? L-as intreba in mod deosebit pe "vsovi"..............care ne-a "obsedat" cu niste postari ciudate..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu sunt vremile sub om ,ci bietul om sub vremuri.." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
în ciuda voastră crezi tu că am postat? nu, eu am postat ciudat în ciuda ciuzii și a ciurzii... dar de sus unsul Domnului este preamăritul rege David și apoi Solomon dar săracul rege înțelept Solomon a ajuns în iad din pircina că i s-a smintit inima ca să slujească și dumnezeilor străini, căci inima lui nu mai era întreagă înaintea Domnului, dumnezei ai unora din femeile din mulțimea de neveste ale sale și de țiitoare pe care le avea și probabil le are dar și acolo în iad, n-a stat degeaba ci a bătut în ''asfalt'' sau ce drum e acolo poleit cu bune intenții, a bătut 7 stâlpi de s-au disperat toți dracii... dar unsul lui Dumnezeu a fost și regele Carol al II-lea dar acum unsul rămas este fiul lui Carol al II-lea și al reginei Elena prințesa Greciei, este regele Mihai al României Mari și acum ceva mai mici, El este unsul Domnului... iar Basescu sărmanul nu este uns cum se ung voievozii sau regii ci este doar binecuvântat de Dumnezeu, ca sa cârmuiască pe români, în zilele astea de restriște cînd iată că s-a autoîntronat antichristul cu participarea patriarhului într-o splendidă și impunătoare biserică... deci Basescu este un viteaz care a luptat și luptă cu balaurele și cu fiaraele cele două de la noi și din toată gLumea mare, sper, nu știu dacă chiar luptă dar oricum măcar până acum a luptat și Dumnezeu i-a dăruit biruință atunci când nimeni nu mai credea... așa cum era Mihai Viteazul sau Ștefan sau Țepeș sau Constantin Brâncoveanul că nu se știe ce le poate capul la echipa de păcălici și demaGogi cu flăcările lor viollente... Last edited by vsovivi; 20.01.2010 at 13:41:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Grea povara poarta pe umerii lor cei ce conduc. Nu atat sub aspect administrativ, cat moral. Mult va cere Dumnezeu de la ei. Biserica stie acest lucru, de aceea ii pomeneste in rugaciuni pe "conducatorii tarii noastre, pe mai marii oraselor si ai satelor". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce suntem cum suntem?Lipsa de credinta duce la reaua judecata,se pierd valorile,se permite urcarea pe treapta sociala a nonvalorilor si asa mai departe...si la final pedeapsa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
VA MERITATI SOARTA!
|
||||
|
||||
![]()
basescu e problema antenelor si a realitatii tv, basca nu-s cate ziare. ...hahahaha.... le luati painea de la gura cu subiectul asta si raman oamenii someri.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu crezi ca ar trebui ca HRISTOS sa raspunda pentru pacatele noastre pentru ca e UNSUL LUI DUMNEZEU?Asa suna si intrebarea ta dar noi stim ca nu e posibil asa ceva. Nu orce cirmuire este de la DUMNEZEU pentru ca a fost hotarire umana de a avea conducator pe un om nu DUMNEZEU a hotarit asta .In vechiul testament se arata ca oamenii au cerut sa aiba un rege care sai conduca. |
|
|||
|
|||
![]()
Povestea cu unsii lui Dumnezeu a fost exploatata si degradata la modul jalnic in istorie. PRIVITI CE SPUNE BIBLIA DESPRE SAMUEL, SAUL SI DAVID. Aia, da "unsul lui Dumnezeu". Prooroc vazator, harisma vizibila, proorocii implinite. Au ajuns dupa asta sa se creada unsii lui Dumnezeu toti hraparetii si ucigasii de aproapele carora se nimerea un preot simoniac sa le toarne niste untdelemn sfintit pe cap. Biblia spune explicit in ce conditii sa se considere un rege alesul lui Dumnezeu si spune clar si ca asta e departe de a fi o chestiune automata. Daca regalitatea era "ex opere operato" ca sacramentele, ar fi fost un sacrament. In realitate stim toti si e de bun simt ca regalitatea este o ierurgie in sens bisericesc, adica o rugaciune mai speciala care consacra monarhul. Bun, pai exact asa cum binecuvantarea unei recolte nu e nici o garantie prin sine daca nu muncesti, nici rugaciunea pentru un rege care-si spurca sufletul si misiunea nu e nici o garantie, nici pentru lumea asta nici pentru ailalta.
Iar in privinta unui conducator ales prin vot, e o raspundere mare pentru noi sa-l alegem si una mai mare pentru el sa o poarte. Daca o poarta cu vrednicie nu-i va fi mica rasplata, desigur, dar asta nu are nimic de-a face cu o consacrare speciala. Presedintele e un mirean, punct. |
|
||||
|
||||
![]()
Aicea nu stiu daca lucrurile stau chiar asa
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
Declaratiile dlui Basescu,referitoare la Israel,un pericol pentru Romania | mihailt | Generalitati | 17 | 16.01.2012 21:53:20 |
A murit mama lui Basescu | Mirela0110 | Generalitati | 14 | 06.10.2010 23:49:01 |
Adresa de mail basescu | annajanette | Generalitati | 51 | 26.06.2010 09:58:19 |
Cine este Aliodor Manolea colaborator al dlui Traian Basescu? | mihailt | Generalitati | 2 | 12.03.2010 19:00:26 |
|