Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2010, 14:49:10
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

mai andrusca....de ce ma judeci tu pe mine?...eu nu te judec....ca sunt iubit, neiubit....mi-am spus o opinie....avem dreptul sa opinam....explicam o chestie credibila pentru 80% din oameni....exista desigur si un procent care da sperante,...dar dragoste nu mai e....asta la vista!....e un surogat, e un interes, orice altceva...si saraca fata sa nu mai sufere, tre sa fie mai rece..in astfel de vremuri....oamenii sunt slabi, din aceste considerente, am cam renuntat la cele lumesti si m-am apropiat de cele sfinte...si este minunat....sa ne rugam sa ne fie bine....si fiecare sa-si gaseasca jumatatea, daca vrea....poti trai si in singuratate, Dumnezeu este alaturi....dac vrem sa fim acolo, daca nu....
Reply With Quote
Vechi 27.01.2010, 15:01:13
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
mai andrusca....de ce ma judeci tu pe mine?...eu nu te judec....ca sunt iubit, neiubit....mi-am spus o opinie....avem dreptul sa opinam....explicam o chestie credibila pentru 80% din oameni....exista desigur si un procent care da sperante,...dar dragoste nu mai e....asta la vista!....e un surogat, e un interes, orice altceva...si saraca fata sa nu mai sufere, tre sa fie mai rece..in astfel de vremuri....oamenii sunt slabi, din aceste considerente, am cam renuntat la cele lumesti si m-am apropiat de cele sfinte...si este minunat....sa ne rugam sa ne fie bine....si fiecare sa-si gaseasca jumatatea, daca vrea....poti trai si in singuratate, Dumnezeu este alaturi....dac vrem sa fim acolo, daca nu....
Pai scuza-ma, prin prisma a ceea ce exprimam se pot trage usor concluzii...se vede ca iti place sa dai vina pe lume, pe disparitia tuturor lucrurilor frumoase, pure...pentru a-ti justifica starea!!! Nu este asa?

Tu nu dai sfaturi obiective, tu iti spui pasul...si se vede asta, insa adevarul e ca ceea ce spui tu nu prea poate fi general valabil, iar pesimismul nu ar trebui sa fie definitoriu pentru crestini in alegerea facuta...asta e parerea mea!
Reply With Quote
Vechi 27.01.2010, 15:15:20
Senior Member

Implicit

nu judec, doar atrag atentia......si cam asta e adevarul....din pacate.....mediocritate peste tot.....inclusiv in dragoste.....insa mergem inainte, poate se va schimba ceva intr-o zi....ramanem cu speranta....poate va fi mai bine dincolo, dar sa fim atenti ce facem aici....oricum raluca, mergi mai des pe la duhovnic el te ajuta foarte mult, e ca un tata, pe mine m-a schimbat mult, eu merg la Icoanei....si e un excelent parinte, acolo....cauta o piatra tare, ca sa te refaci, cand prinzi pista, tine-te de ea.......se va simplifica mult viata ta....nu trebuie sa te stresezi, think positive......si indeparteaza ce consideri nociv....iar pe trompetistul ala....scoate-l din minti, o sa plateasca....iarta-l si uita-l
Reply With Quote
Vechi 27.01.2010, 15:27:28
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
nu judec, doar atrag atentia......si cam asta e adevarul....din pacate.....mediocritate peste tot.....inclusiv in dragoste.....insa mergem inainte, poate se va schimba ceva intr-o zi....ramanem cu speranta....poate va fi mai bine dincolo, dar sa fim atenti ce facem aici....oricum raluca, mergi mai des pe la duhovnic el te ajuta foarte mult, e ca un tata, pe mine m-a schimbat mult, eu merg la Icoanei....si e un excelent parinte, acolo....cauta o piatra tare, ca sa te refaci, cand prinzi pista, tine-te de ea.......se va simplifica mult viata ta....nu trebuie sa te stresezi, think positive......si indeparteaza ce consideri nociv....iar pe trompetistul ala....scoate-l din minti, o sa plateasca....iarta-l si uita-l
Ba judeci lumea exact prin prisma experientei tale...si atat, dar oamenii trec printr-o gama foarte larga de experiente sentimentale, de la minunate pana la ingrozitoare...deeeeci, cam asta e ideea!
Reply With Quote
Vechi 27.01.2010, 15:50:20
Senior Member

Implicit

am zis nu judec, dau sfaturi, cine vrea poate tine cont de ele, cine nu....forward....experiente sentimentale, cu siguranta toti am avut, dar putem sa ne reparam in timp....doar nu o sa ne punem capat zilelor, exista si alte optiuni....nu judec o repet....cam asta e samanta....in jur...sa iti dea raluca, Dumnezeu putere sa iti gasesti o alta persoana daca suferi asa, ma voi bucura sa fii implinita, dar e greu.....totusi imposibil nu e...sterge acel fenomen din mintea ta...si mergi mai departe....succes!

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ba judeci lumea exact prin prisma experientei tale...si atat, dar oamenii trec printr-o gama foarte larga de experiente sentimentale, de la minunate pana la ingrozitoare...deeeeci, cam asta e ideea!
Reply With Quote
Vechi 27.01.2010, 18:51:35
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

heaven, andrusca si altii... au dreptate.
raluca,
tu nu vezi decat suferinta ta si voia ta e suprema dupa tine. Dumnezeu iti arata ca nu e pentru tine. ca ea este mai buna decat tine, oricat de greu iti vine sa crezi asta. toate motivele pe care le spui tu sunt privite doar din punctul tau de vedere si al celor care iti iau partea. insa ei sunt fericiti. si daca nu-ti arata asta sau se feresc de tine e pentru ca, cel putin el, te vrea ca o varianta de rezerva. si atat. pentru el nu esti o solutie de viitor decat in caz de forta majora. e clar ca buna ziua. insa il maguleste faptul ca, daca ar dori, la orice ora, ar pocni din degete si ai fi a lui.
ori nu asta te defineste pe tine.

asculta-ma bine!
peste un an o sa-i multumesti ei pentru ca te-a scapat de dansul.
ai sa incepi usor sa descoperi adevarata lui fata, plina de defecte, pe care acum esti prea oarba ca sa o vezi. o sa ai flashuri in care iti vei aminti faze ce iti vor descoperi faptul ca semne de slabiciune au fost tot timpul, in ciuda momentelor perfecte pe care tu crezi ca le-ati trait.

incearca sa te rogi pentru amandoi. sa fie fericiti impreuna. asta te-ar izbavi cu adevarat si ti-ar lua multi bolovani de pe inima. stiu ca ti-e imposibil acum. dar incearca. o sa vezi ce usurata te vei simti peste un timp.

incearca sa tai cordonul ombilical care te leaga de el. refuza orice contact. si, mai ales, inceteaza cu prostia asta de a te interesa cum ii merge. nu faci decat sa-i mangai orgoliul si sa te "prostituezi".

tine minte! peste un an o sa-ti amintesti cat de prostuta ai fost.
nu trebuie decat sa ai putina rabdare si o sa vina si linistea.

altcineva n-are sens sa vina acum, cata vreme tu esti cu gandul la dansul. scapa de balast, de gunoi, si apoi va veni vremea sa cunosti si pe cel care iti va fi alaturi.
cata vreme nu-ti cureti inima si sufletul Dumnezeu n-are cum sa te ajute. ajuta-te singura. fa-ti un serviciu si incepe sa uiti. taie tot ce inseamna contact cu el si incearca sa iti vezi de viata ca si inainte de el.

pentru mine, si cred ca pentru toti care ti-au raspuns, e clar: nu e pentru tine!

rabdare! si o sa fie bine...
Vechi 27.01.2010, 19:54:56
melb26's Avatar
melb26 melb26 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de axios Vezi mesajul
taie tot ce inseamna contact cu el si incearca sa iti vezi de viata ca si inainte de el.
rabdare! si o sa fie bine...
Si eu zic ca solutia e sa incetezi orice contact, si sa eviti orice discutie cu sau despre el.
Trebuie neaparat sa vrei si tu, sa te desparti definitiv de trecut si sa privesti spre viitor.

Doamne ajuta Raluca!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am nevoie de ajutor Cristian8 Exorcismul 22 11.07.2011 18:57:03
am nevoie de ajutor!!! steluta1981 Umanitare 1 06.06.2011 18:43:44
Am nevoie de ajutor! Oanalia Generalitati 20 17.08.2010 08:14:51
Am nevoie de ajutor Idyahoo Generalitati 36 13.04.2010 21:38:50
Am nevoie de ajutor anitag Generalitati 14 12.11.2007 11:01:37