![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nici inainte de Noul Testament ,mantuirea nu era numai la poporul ales,ci era pentru toti cei care il cautau pe Dumnezeu.. Numai ca poporul ales ,evreii,si-au castigat un statut special fata de Dumnezeu ,prin aceea ca a fost singurul POPOR,care nu a vrut sa participe la construirea Turnului Babel... Printr-o paralela ,si acum ,poporul care respecta mai mult legea lui Dumnezeu si poruncile,este iubit mai mult de Acesta.. Deci mantuirea este personala,transcede natiunea,dar nu putem sa nu fim recunoscatori pentru tara in care traim,asa cum multumim si mamei care ne-a nascut... Sa nu uitam ca cei care au murit pentru patrie,in fata lui Dumnezeu sunt mantuiti... Biserica se roaga pentru ei... Eu iubesc Romania si vreau ca acest popor sa faca mai mult,insa deocamdata,prioritatea absoluta este sufletul meu si a celor apropiati... Nu stiu cum voi reactiona in vremuri grele.... |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Salvati Copenhaga! | andreicozia | Generalitati | 7 | 03.01.2010 05:45:16 |
| salvati o viata | andreicosminus | Umanitare | 0 | 30.12.2009 18:57:32 |
| SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 22:13:19 |
| Salvati Iconostasul de la Cotroceni | simona76 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.03.2009 10:56:37 |
| salvati un suflet | bm | Generalitati | 18 | 02.09.2007 16:10:53 |
|
|