Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2010, 11:05:18
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Jocurile sunt demonizate exagerat.

Ele sunt o forma de comunicare. Problema vine din timpul prea mult dedicat lor. E suficient sa joci putin dintr-un joc ca sa absorbi informatia pe care el ti-o transmite (conceptiile de design, programare), nu are sens sa pierzi ore jucând acelasi joc.

Cred ca meseria de programator de jocuri e minunata si trebuie sa perseverezi ca sa ajungi sa lucrezi în acest domeniu care ti se potriveste, dar timpul sa ti-l dedici studiului, nu jucatului în nestire.
Nu e asa.

Si eu am fost dependent de jocuri, si eu lucrez in IT. Nu doar ca iti mananca timpul, dar ca si drogurile te indeparteaza de familie, de prieteni, pe langa ca te introduc intr-o lume virtual in care nu exista Hristos, nu exista sfinti, nu exita decat ceea ce au pus creatorii in joc. De ex. uneori esti un demon, si atunci te solidarizezi cu caracterul respectiv.

Iata eu ce sfat dau: poti face programare si fara sa programezi jocuri. Fa numai ceea ce nu iti creaza mustrari de constiinta. Intotdeauna urmeaza-ti constiinta, chiar daca iti spune lucruri aparent neplacute.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Internetul / jocurile pe calculator mekahekaleka Generalitati 2 13.01.2013 13:47:02
problemele noastre + problemele altora = un ocean de probleme VladCat Spiritualitatea ortodoxa 11 07.06.2012 09:49:48
Problemele si coruptia Bisericii Odinsson Morala Crestina 73 08.02.2012 08:05:20
Despre problemele tinerilor Laura19 Generalitati 1 21.07.2011 12:43:15