Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2010, 01:31:19
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Daca doriti un folos duhovnicesc, consultati, va rog, niste talcuiri ale Sfintilor Parinti, nu va dati cu parerea asupra acestor lucruri atat de delicate!
Vechi 31.01.2010, 01:39:21
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Daca doriti un folos duhovnicesc, consultati, va rog, niste talcuiri ale Sfintilor Parinti, nu va dati cu parerea asupra acestor lucruri atat de delicate!
In acest subiect e f interesant de consultat sfintii Parinti,caci sigur e plin de intelesuri ascunse. Dar e si un inteles simplu al Apocalipsei care l-am zis:vremurile din urma,pedepsele,judecata ,Imparatia.Dupa ce am inteles aceste cuvinte,apoi pot prelua diferite interpretari de la sfintii Parinti,care sa imbogateasca acel schelet.
Nu cred ca trebuie doar sa citim,ci si sa gandim,sa integram in noi ce am citit.
Ca si in parabola semintei ,avem pe de o parte samanta aruncata pe piatra care rasare repede ,dar se vestejeste repede ,si pe de alta parte,samanta care intra in pamant ,e inteleasa,si aduce roada.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2010, 05:02:04
getasart's Avatar
getasart getasart is offline
Member

Data înregistrării: 12.08.2005
Locație: Roman- Neamt
Implicit

Iertati-ma; postez lucrarea facuta de mine--APOCALIPSA,dupa Ioan----cu binecuvintarea duhovnicului meu;
Am mai incercat odata si mi-a spus,ca numai cite 4 poza;asa ca voi face mai multe postari,sa le vedeti pe toate,13 tablouri;
Reply With Quote
Vechi 31.01.2010, 05:04:53
getasart's Avatar
Member

Implicit

Reply With Quote
Vechi 31.01.2010, 05:07:26
getasart's Avatar
Member

Implicit

Reply With Quote
Vechi 31.01.2010, 05:08:55
getasart's Avatar
Member

Implicit

Nu am scris sub fiecare poza ce reprezinta,ca sigur stiti,cei care a-ti citit Apocalipsa;
Imi cer iertare ca v-am rapit timpul cu lucrarea mea;
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 31.01.2010, 10:26:11
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de getasart Vezi mesajul

Nu am scris sub fiecare poza ce reprezinta,ca sigur stiti,cei care a-ti citit Apocalipsa;
Imi cer iertare ca v-am rapit timpul cu lucrarea mea;
Doamne ajuta!

Foarte interesanta si frumoasa lucrarea ta. Ma bucur ca nu sunt singura fermecata de Apocalipsa Sfantului Ioan
Vechi 31.03.2010, 23:48:00
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
cercetati miezul lucrurilor ca sa aflati adevarul,aflati adevarul si va veti elibera.

cine inchide usa minciunii lasa afara si adevarul.
Reply With Quote
Vechi 23.05.2010, 13:57:17
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit multa scapare si desconsiderare fata de cele sfinte !

Citat:
Ma alatur si eu acestei postari , singura serioasa, si imi spun parerea cum ca pt. a afla si a deprinde adevaraul si trairea reala in duh si adevar este nevoie de mult studiu asiduu la sfintii parinti si de a face multa nevointa la un duhovnic cert f. bun. Cu atit mai mult pt. a afla tilcul si invataturile cuprinse in una din cele mai grele si ermetice epistole din Noul testament . A cere parerea userilor in legatura cu asa ceva sau cu orice interpretare legata de evanghelia lui Hristos este o gluma nepotrivita nici pt. cel care o ,,arunca" altora dar nici eventualilor frati care si-ar ingadui sa se prinda in ea si sa-si dea cu cunostintele stirbite ca si un parelnic nevinovat .
Mai multa maturitate , atentie si consideratie pt. ortodoxie din partea initiatorului topicului ar fi salvatoare deoarece nimeni nu are invatatura lui Hristos la degetul ... aratator (in sensul de a le arata/tilcui si altora). Doar sfintii parinti au fost in putere, de la Duhul Sfint, sa-l tilcuiasca pe Hristos !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul costel Diverse Sarbatori 2 23.06.2017 22:19:24
Mana Sfantului Ioan Botezatorul costel Diverse Sarbatori 3 07.01.2013 16:22:04
Capul Sfantului Ioan Botezatorul Ekaterina Despre Biserica Ortodoxa in general 0 29.08.2012 18:13:08
Din viata Sfantului Ioan Gura de Aur mirelat Intrebari utilizatori 0 27.05.2010 05:05:07