![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
... Cand am terminat scoala, in 2002, m-am trezit intr-un oras unde nu aveam unde sa lucrez, in nici un domeniu. Am pierdut vreo trei ani schimband, la majoritatea fara acte, vreo sase asa-zise joburi. De disperare, am ajuns sa repar si scule electrice, lucrand 10 ore pe zi + sambata si curatandu-le de vasilina deasupra unei cuve cu motorina, desi am astm bronsic. La altii am lucrat chiar si pe gratis. Iata de ce am ajuns in coltul celalalt de harta, lasand in urma familia si prietenii. Am lucrat si prin strainatate cativa ani, pe proiecte, dar nu m-as stabili niciunde in alta parte. Nu vad unde. Dar, daca viata o sa ma forteze, asa cum m-am mutat la 760 de km spre vest, pot sa mai merg inertial inca 1500 de km. PS: Si eu lucrat candva in Belgia cu un tip de la BT, dar n-am reusit sa inteleg mai mult de 50% din ce spunea. Si nu era scotian... :) Cheers now!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rămas bun! Sa ne vedem la Poarta Raiului! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 32 | 13.01.2013 18:59:29 |
„Ziua Porților Deschise” la Institutul Saint Serge din Paris | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 02.06.2012 00:19:32 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
Rugaciune la moartea unuia din soti | mihele_m | Intrebari utilizatori | 4 | 26.05.2010 22:49:33 |
Mama a murit, dar in locul ei a ramas Biblia | BotosRemusEmilian | Generalitati | 0 | 20.04.2008 15:09:35 |
|