![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parintele Cleopa "Daca vei crede intr-o vedenie falsa, apoi diavolul in vis te va invata " proorocii ". Diavolii spun lucruri care o sa se intample peste o luna, peste doua, sau peste trei luni. Sunt draci care ghicesc viitorul Si tu spui : " Mai, sunt adevarate !" Pai, ce-am visat eu saptamana trecuta, s-a adeverit acum !" Acestia sunt draci vrajitoresti, care stiu viitorul. De aceea Sfantul Ioan Scararul zice : Cela ce tuturor vedeniilor si tuturor viselor nu crede, filosof duhovnicesc este. Sa nu credeti in vise ! Sa nu credeti in vedenii ! Daca crezi in vise si ai venit la mine sa te spovaduiesc, eu te opresc direct trei ani de la Sfanta Impartasanie. Cine ti-a spus sa crezi in vise ? Nu auzi ce spune Sfanta Scriptura ? Ia cauta in Cartea Intelepciunii lui Isus fiul lui Sirah, la capitolul 34 : Precum este cel ce alearga dupa vant si vrea sa prinda umbra sa, asa este omul care crede in vise. Ca pe multi visele i-au inselat si au cazut cei care au nadajduit in vise." nu am darul deslusirii si ca atare prefer sa nu cred in vedenii. ![]() Doamne ajuta!
Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. Last edited by anaana71; 01.02.2010 at 12:00:53. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
ce credeti despre frica exagerata de a nu gresi? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 1 | 04.10.2011 15:37:38 |
Despre vedenii si vrajitorii cuvant spus de Pr.Cleopa | elena_c | Generalitati | 1 | 19.03.2009 01:28:32 |
Ce credeti despre noul Patriarh | andorueca | Generalitati | 14 | 19.05.2008 21:33:56 |
Despre vedenii | Laurentiu | Generalitati | 0 | 05.02.2007 10:25:20 |
|