![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi nu era vorba de greseli de tehnoredactare, ci de greseli provenite din neinsusirea corecta a limbii romane!!!!!!! E o diferenta...foaaaaarte mareeee!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Uneori sapunul trebuie curatit el insusi :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Da...e bine si asa, numai ca greselile acestea nu sunt repetabile ci doar accidentale, pe cand celelalte cam nu
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Saru'mana doamna profesoara ![]() Cand v-or fiii urmatoare-le cursurii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() P. S. Conjunctia "deși" (cu sensul de "cu toate ca") se scrie cu un singur i!
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 01.02.2010 at 11:56:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Sa-mi fie cu iertare, dar, referitor la discutia de pe alt topic, asta e atitudine si vorba de filosof de la oras sau de baba inteleapta de la tara? Nu stiu, intreb eu.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hmmm...nu cred ca e vorba de orgolii. Eu de exemplu am aflat de curand ca de fapt corect se scrie "creeaza" si nu creaza...asa cum imi suna mie bine de exemplu si implicit corect...deci cand e vorba de limba romana eu mereu incerc sa ma edific in cazul in care ceva nu imi suna chiar bine...sau chiar si citind mai mult, ajungi sa te corectezi destul de rapid si sa simti limba romana pur si simplu!!!
|
|||
|
|||
![]()
Fara doar si poate: am gasit scris.
Asta am si vrut sa scriu, dar in graba am mancat un -t. Multumesc, Iustin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Totuș, nu cred cî am scris vreodatî dișî cu doi di i...Doar sî fi scris rapid șî sî nu fi observat greșala... Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si taurului i se pune pata pe rosu,ce vrei,asta sunt :P Ca sa il parafrazez pe Caragialei:iubesc tradarea ,da urasc pe tradatori.Dixit ! |
|