![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=mariamargareta;207147]Citat:
... Fanfara Zece Prajini si Tzandarka asurzeau satul ...quote] Rectific: Tzandarica (Ovidiu Lipan) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-am lamurit,multumesc inca o data.
De câte ori nu ești bun,să știi că nu ești ce trebuie să fii! Last edited by Xosroviduxt; 01.02.2010 at 22:57:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă tot veni vorba de New Age,
dragă MariaMargareta indiscreta, ai putea să-mi dai exemple de melodii New Age pe care le foloseau, ascultau? sau era vorba de trupa Phoenix și Tzandarica (Ovidiu Lipan), și Gheorghe Zamfir și cu Fanfara - de la Zece Prăjini ca muzică ocultă și vrăjitorească de tip New Age? adică mă întreb și te întreb dacă nu cumva iar dezinformai aruncând eretele asupra lor cu umbra spurcată cu tot a întregului păgânism modern? deci te rog nu ne băga în confuzie, ca să încurcăm ceea ce e frumos în duhovnicie și spiritualitate cu minciunile și promisiunile deșarte ale antichristului și cu batjocurile și distracțiile lui cinice și pragmatice... adica vă rog nu confundați cele 10 prăjini spre Cer cu cele 10 putori soluționarde ce merg spre mândrie și necredință! adică spre fundul mării... deci vă rog să aveți un pic de decență când se aruncă insinuarea, obraz și nu nerușinare, că nu suntem noi nicicând chemați să judecăm oamenii din mișcările mondiale new-agiste sau ocultiste sau oricefel de drăcovenii... ci doar suntem datori se ne păzim de răul care i-a înghițit și să ne păzim ca să nu trăim în minciună ci noi trebuie ca mereu plinind binele de sus... smerenia să-L întâmpinăm cum se cuvine pe Cuvântul lui Dumnezeu... ca frați și surori ascultători, ca oițe Cerești și nu din alea gLumești sau chiar păgânești... că altfel eretele ni-L răpește pe mieluț din sân și rămânem singuri pe gLume rătăcind de la Calea spre Tatăl ajungând ca fraierii să muncim unelte... lucrând lucruri rele de sine... de sine însușiri... de putoareoareoareoare... până ce ni se usucă salcia plângătoare... aia de la buturugi... Last edited by vsovivi; 02.02.2010 at 10:54:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Citat din Vsovi:
ai putea să-mi dai exemple de melodii New Age pe care le foloseau, ascultau? Iată un exemplu: http://www.dailymotion.com/video/xij...iquoscom_music Și dacă n-ai fost acolo, nu știu de ce faci pe avocatul neplătit. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi, dacă nu-ți ajunge, include și Enya în lista melodiilor favorite ale rascolnicilor pucioși, cântate preferențial la Festivalele lor zise "creștinești".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar, tu de ce vorbesti asa de ciudat, asa se vorbeste in cadrul sectei asteia...acesta e vocabularul pe care il foloseste proorocita voastra?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|