Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2010, 20:50:37
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Xosroviduxt Vezi mesajul
bine,bine nici OD nu sunt sectanti,nici penticostalii nu sunt sectanti,nici X sau Y nu sunt sectanti dar muzica pop/dance e in abundenta la toti...a nu se intelege ca muzica te face mai sectant :))
dar,eu vreau un exemplu concret:e muzica bizantina la NIP sau...altceva?
mi-ar fi de folos niste exemple concrete
poi n-am scris că OD nu dar restul neo protestanților da? da sunt tot felul de adunări sectante, dar OD nu, iar acum îmi pui cuvinte în gură sau în text? poi penticostalii sărmanii sunt sectanți că ei au multe hule in credința lor învățate am impresia de pe la jidovi...
Vechi 01.02.2010, 20:53:09
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit

[quote=mariamargareta;207147]Citat:
... Fanfara Zece Prajini si Tzandarka asurzeau satul ...quote]

Rectific: Tzandarica (Ovidiu Lipan)
Vechi 01.02.2010, 22:06:32
Xosroviduxt's Avatar
Xosroviduxt Xosroviduxt is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Locație: Transilvania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Citat:

La NIP se intalnesc si cantece de la OD, si din BOR, si cantece proprii facute de ei pe tipicul OD si cantate la acordeon si la muzicutze. Iar la Festivalele "creshtineshti" se cantau din belsug muzica populara, Fanfara Zece Prajini si Tzandarka asurzeau satul cu alamurile si tobele lor, iar pe fundal statia de amplificare punea pana la saturatie melodii New Age.
Poate vom gasi si modalitatea de a reproduce cateva exemple concrete inregistrate pe CD, rabdare.
multumesc mult,atat vroiam sa stiu daca au si ceva new-age si OD pe-acolo :).
M-am lamurit,multumesc inca o data.

Last edited by Xosroviduxt; 01.02.2010 at 22:57:23.
Vechi 02.02.2010, 09:52:31
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Dacă tot veni vorba de New Age,

dragă MariaMargareta indiscreta,

ai putea să-mi dai exemple de melodii New Age pe care le foloseau, ascultau?

sau era vorba de trupa Phoenix și Tzandarica (Ovidiu Lipan), și Gheorghe Zamfir și cu Fanfara - de la Zece Prăjini ca muzică ocultă și vrăjitorească de tip New Age? adică mă întreb și te întreb dacă nu cumva iar dezinformai aruncând eretele asupra lor cu umbra spurcată cu tot a întregului păgânism modern?

deci te rog nu ne băga în confuzie, ca să încurcăm ceea ce e frumos în duhovnicie și spiritualitate cu minciunile și promisiunile deșarte ale antichristului și cu batjocurile și distracțiile lui cinice și pragmatice...

adica vă rog nu confundați cele 10 prăjini spre Cer cu cele 10 putori soluționarde ce merg spre mândrie și necredință! adică spre fundul mării...

deci vă rog să aveți un pic de decență când se aruncă insinuarea, obraz și nu nerușinare, că nu suntem noi nicicând chemați să judecăm oamenii din mișcările mondiale new-agiste sau ocultiste sau oricefel de drăcovenii... ci doar suntem datori se ne păzim de răul care i-a înghițit și să ne păzim ca să nu trăim în minciună ci noi trebuie ca mereu plinind binele de sus... smerenia să-L întâmpinăm cum se cuvine pe Cuvântul lui Dumnezeu... ca frați și surori ascultători, ca oițe Cerești și nu din alea gLumești sau chiar păgânești... că altfel eretele ni-L răpește pe mieluț din sân și rămânem singuri pe gLume rătăcind de la Calea spre Tatăl ajungând ca fraierii să muncim unelte... lucrând lucruri rele de sine... de sine însușiri... de putoareoareoareoare... până ce ni se usucă salcia plângătoare... aia de la buturugi...

Last edited by vsovivi; 02.02.2010 at 10:54:59.
Vechi 02.02.2010, 12:52:34
Banned

Implicit

Citat din Vsovi:
Iată un exemplu:

http://www.dailymotion.com/video/xij...iquoscom_music

Și dacă n-ai fost acolo, nu știu de ce faci pe avocatul neplătit.
Vechi 02.02.2010, 12:57:01
Banned

Implicit

Alt exemplu:
http://www.dailymotion.com/video/xgy...antiquos_music
Vechi 02.02.2010, 13:07:34
Banned

Implicit completare

Vsovi, dacă nu-ți ajunge, include și Enya în lista melodiilor favorite ale rascolnicilor pucioși, cântate preferențial la Festivalele lor zise "creștinești".
Vechi 02.02.2010, 14:09:58
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Doamne fereste ce nebuni...pe semne asta e contextul in care au " viziuni si profetii" cultivate...Doamne apara si pazeste! Am citit despre secta asta...si sunt extrem de ciudati, acelasi stil cu al adventistilor!!
Vechi 02.02.2010, 14:13:38
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Dacă tot veni vorba de New Age,

dragă MariaMargareta indiscreta,

sau era vorba de trupa Phoenix și Tzandarica (Ovidiu Lipan), și Gheorghe Zamfir și cu Fanfara - de la Zece Prăjini ca muzică ocultă și vrăjitorească de tip New Age? adică mă întreb și te întreb dacă nu cumva iar dezinformai aruncând eretele asupra lor cu umbra spurcată cu tot a întregului păgânism modern?

deci te rog nu ne băga în confuzie, ca să încurcăm ceea ce e frumos în duhovnicie și spiritualitate cu minciunile și promisiunile deșarte ale antichristului și cu batjocurile și distracțiile lui cinice și pragmatice...

adica vă rog nu confundați cele 10 prăjini spre Cer cu cele 10 putori soluționarde ce merg spre mândrie și necredință! adică spre fundul mării...

deci vă rog să aveți un pic de decență când se aruncă insinuarea, obraz și nu nerușinare, că nu suntem noi nicicând chemați să judecăm oamenii din mișcările mondiale new-agiste sau ocultiste sau oricefel de drăcovenii... ci doar suntem datori se ne păzim de răul care i-a înghițit și să ne păzim ca să nu trăim în minciună ci noi trebuie ca mereu plinind binele de sus... smerenia să-L întâmpinăm cum se cuvine pe Cuvântul lui Dumnezeu... ca frați și surori ascultători, ca oițe Cerești și nu din alea gLumești sau chiar păgânești... că altfel eretele ni-L răpește pe mieluț din sân și rămânem singuri pe gLume rătăcind de la Calea spre Tatăl ajungând ca fraierii să muncim unelte... lucrând lucruri rele de sine... de sine însușiri... de putoareoareoareoare... până ce ni se usucă salcia plângătoare... aia de la buturugi...
Pai tu de ce asculti minciunile unor femei ciudate asemanatoare lui Ellen White (adventista)...daca esti chemat sa te pazesti de rau si de minciuna???

Chiar, tu de ce vorbesti asa de ciudat, asa se vorbeste in cadrul sectei asteia...acesta e vocabularul pe care il foloseste proorocita voastra?
Vechi 02.02.2010, 15:07:30
Xosroviduxt's Avatar
Xosroviduxt Xosroviduxt is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2009
Locație: Transilvania
Implicit

Citat:
vaaai,asadar e clar.Credeam ca-s mai originali.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40