![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...de-la-platina/ |
|
||||
|
||||
![]()
Oooh multumesc :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa va recomand o carte care am inceput-o eu ... se numeste Despre vise si vedenii si e scrisa de Parintele Ilie Cleopa , sper sa va dea si sa-mi dea si mie mai multe raspunsuri.
http://www.scribd.com/doc/18152198/I...ise-Si-Vedenii A-si vrea sa-mi spun si eu parerea despre aceste vise care le-am avut si eu. In primul rand nu cred ca trebuie bagate in seama , exact cum spunea cineva de aici , cand ne trezim trebuie sa ne indreptam gandul la Dumnezeu si nu la vise si sa nu credem niciodata in ele, cat despre visele sau semnele de la Dumnezeu date in vis , sunt mai mult decat sigur ca daca un vis ( mesaj ) vine de la Dumnezeu ai sa shtii asta cu CERTITUDINE. Intotdeauna mi-a parut rau dupa aceste vise erotice si cateodata am reusit sa ma trezesc singur din vis shtiin ca nu e bine ce fac ( neshtiind ca e vis ) , dar de cele mai multe ori nu am reusit sa ma controlez. Ca sa fac o paranteza , citeam recent despre "Razboiul Nevazut " in cartea cu acelasi nume si era o intrebare care ma bulversat , ma facut sa ma gandesc serios la ce se intampla in "capul nostru". Intrebarea este : " Cand spui ca mi-a venit o idee , de unde a venit exact ?" Si se poate discuta foarte mult pe aceasta tema a "Razboiului Nevazut" , dar cred ca si cu visurile e la fel , ele scot la iveala ( parerea mea ) unele din faptele sau dorintele noastre si cred ca ele pot fi modificate de fortele cele intunecate sau cele luminate , de Ingerii care ii purtam pe umeri . Foarte important e ca tot ce se intampla se intampla cu voia lui Dumnezeu , si ne vrea numai binele chiar daca sa ajungem la desavarsire trebuie sa trecem prin foc , ca sa ne curete de mizeria sufleteasca ! PS - Doamne Iisuse Hristoase , Fiul Lui Dumnezeu , Miluiestene pe noi pacatosii. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Last edited by tot-Laurentiu; 19.07.2016 at 02:40:46. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
prea multe pacate?! | rainbow | Pocainta | 11 | 08.01.2010 17:37:15 |
Pacate | iarta-ma | Pocainta | 13 | 27.09.2009 04:40:25 |
pacate | walmarc04 | Generalitati | 22 | 08.09.2008 01:12:42 |
Sapte noi pacate? | Dia20_diana | Biserica Romano-Catolica | 6 | 12.03.2008 08:42:28 |
Patimi si pacate | ancah | Generalitati | 2 | 23.01.2007 13:29:11 |
|