![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci si Universul e Adevar .
|
|
||||
|
||||
![]()
tu ce intelegi prin a crea? daca tu faci un lucru, inseamna ca tu esti lucurul acela, sau creatorul lui?
|
|||
|
|||
![]()
A crea are o definitie in DEX.
Totusi nu am inteles cum e cu Universul cum o fi Fals, Adevar, si daca e Adevar cum se impaca cu "Dumnezeu e singurul Adevar" . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mai intai raspunde la intrebare. tu construiesti o cladire. dupa constructia ei, tu ce esti? cladire? sau creatorul cladirii?
|
|||
|
|||
![]()
Pai eu sunt creatorul cladirii. Dar nu inteleg ce ar determina pe cineva sa ma numeasca pe mine singurul adevar.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu este Adevar si creatorul universului.
|
|||
|
|||
![]()
Deci acuma ai renuntat la "Dumnezeu este singurul Adevar" .
|
|
||||
|
||||
![]()
am renuntat ca am scris Adevar cu A. dar ca sa nu ai dubii mai scriu odata: Dumnezeu este SINGURUL Adevar!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() PS scuze dar la asa intrebare doar raspunsul asta mi-a venit ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Aha...si care-i diferenta intre adevar si Adevar inafara de o litera scrisa mai mare ? Si sa inteleg ca Universul nu e Adevar ? Dar ce este atunci. Ca vad ca ai zis ca Fals nu ii .
|
![]() |
Tags |
yahveh, zeul ra |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Omul a fost creat vegetarian | costel | Postul | 420 | 24.05.2025 16:22:45 |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|